Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Steyr
  • 19.05.2012. 20:00

Traktor Steyr CVT

Steyr CVT je model traktora snage od 96 kW do 191 kW.

  • 2.927
  • 138
  • 0

Svaki traktor CVT-serije je remek djelo austrijske proizvodnje traktora. Od luksuznih oznaka opreme kabine do visoke učinkovitosti centralnih dijelova - u svaki detalj ulijevala su se najbolja rešenja. Rezultat od 50 godina praktičnog iskustva.

CVT-Učinkovitost / snaga

Svaki CVT-traktor od STEYR ima pogon 6,6 l turbo-dizel motorom vodeno hlađenog s niskom emisijom ispušnih plinova i Common-Rail-ubrizgavanjem goriva. Motor ispunjava EU-normu ispušnih plinova stupnja III.
Svi CVT-modeli su opremljeni sa elektronsko upravljanim, bez stupanjskim mjenjačem sa brzinama od 0-40 (50) km/h. Stražnje kardansko vratilo sa četiri broja okretaja uključuje se u serijsku opremu. Osim toga svih pet modela te serije su tvornički dostupna sa prednjim kardanskim vratilom i hidraulikom. Sustav hidraulike opskrbljuje snažnu i učinkovitu hidrauliku. Automatsko ublaživanje bočnog pomaka sprječava pomicanje kopčanih radnih uređaja kod vožnje pri velikim brzinama. U serijsku opremu ubraja se Upravljač pogona- automatsko uključivanje i isključivanje pogona na sva četiri kotača (4x4) i blokade diferencijala. Moguće je dodatno opremiti traktor sa različitim prednjim osovinama, kao npr. Amortiziranom prednjom osovinom. Za dodatnu sigurnost kod transportiranja teških tereta na prometnicama, dostupna je kočnica-lamele.

CVT-Komfor

U svakom aspektu nove CVT-serije primjećuje se ljubav prema detalju, posebice u amortiziranoj luksuznoj STEYR kabini.
Pored izuzetnog pregleda okružja za oko će vam odmah pasti i druge različite oznake opreme. Tu je primjerice moderna instrument ploča i monitor integriran u A-stupu, centralna opslužujuća konzola za radne reflektore sa funkcijom pohranjivanja i Joystick za podešavanje teleskopskih vanjskih retrovizora (ukoliko je uključeno u opremu). Nadalje treba napomenuti klima uređaj, integrirani hladnjak namirnica*, podešavajuće Deluxe-sjedalo vozača sa potporom kralježnice i podešavajući stup volana. Kada kažemo komfor: mislili smo i na držač mobilnog uređaja *. Ovako održavate kontakt s vanjskim svijetom bez da morate prekinuti s vašim radom.

CVT-Opslužujući elementi

Opslužujući elementi su poredani logično i ergonomski na desnom naslonjaču ruke i na desnoj instrument ploči. Ovdje vozač ima jednostavan pristup na programirajuće funkcije, kao npr. Management zaokretanja traktora na kraju brazde, vremensko upravljanje dodatnih upravljačkih uređaja, Management broja okretaja motora, tempomat i Management pripajanja traktora na tlo.
Na ovaj način vozač ima sve pod kontrolom.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Steyr CVT

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]