Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pasquali
  • 02.09.2012. 20:00

Traktor Pasquali VANTH

Pasquali VANTH je model traktora snage od 19 kW do 26 kW.

  • 4.618
  • 146
  • 0

DIZAJN

Traktori 6.30 i 6.40 traktori su srednje snage sa jednakim veličinama prednjih i stražnjih kotača. Ta dva nova traktor sa izrazitima inovativnim značajkama dizajnirani su specijalno za upotrebu u vinogradima, voćnjacima ili staklenicima i za djelomičnu farmersku upotrebu ili upotrebu oko brige za tlo.

GLAVNE KARAKTERISTIKE

VANTH 6.30 i 6.40 strojevi su niskog profila i iznimno su kompaktni za razliku od ostalih, trenutačno dostupnih traktora na tržištu. Izvrstan upravni radijus i nesporna kvaliteta motora, kombinirana sa stalnim pogonom na 4 kotača, koji pruža maksimalnu vuču i kompaktan i postojan dizajn, čine ovaj traktor idealno pogodnim za bilo koji teren i mnoštvo uloga u poslu. Vozačev komfor osiguran je dobro pozicioniranim smještajem. Kontrole su dizajnirane i pozicionirane prema najboljim ergonomskim principima, a raspored je intuitivan i lak za pamćenje, sve kako bi se smanjio umor tijekom obavljanja posla. Instrumenti su funkcionalni, pouzdani i laki za čitanje i pružaju cjelovit opseg programiranja, kontrole i upozoravajućih funkcija.

POUZDANOST

Izrazita pouzdanost VANTH traktora rezultat je rigoroznog procesa projektiranja primijenjenog na svakoj pojedinoj komponenti, pažljivo biranim materijalima i unaprijeđenom sistemu proizvodnje, što se vrši u cijelosti unutar pasqualijevih tvornica. Sve to garantira VANTH, nivo performansa na samom je vrhu svoje klase, sa visokim radnim učinkom i niskim operativnim troškovima.

SIGURNOST I OKOLIŠ

Pasqualijevi inženjeri koji su dizajnirali VANTH traktor dali su najveći prioritet sigurnosti i poštivanju okoliša. Traktori objedinjuju obilježja kojim promoviraju ne samo sigurnost operatera koji se nalazi na traktora nego i svakog unutar traktorovog djelokruga. Pasquali traktor određen je za kupce koji rade u bliskom kontaktu sa prirodom, stoga proizlazi da je zaštita prirode pasquali-ju među glavnim brigama kada stvaraju proizvod.

MOTOR

Dizel motori sa indirektnim ubrizgavanjem standardno su ugrađeni na VANTH traktore, objedinjujući posljednje sisteme sagorijevanja i ubrizgavanja.

TRANSMISIJA

Kvačilo velikog promjera montirano na VANTH nudi gladak i progresivan angažman i neograničen život mjenjača, sa specijalno projektiranim zupčanicima koji umanjuju nivo buke, nude 12 brzina 8 naprijed i 4 nazad. Omjer brzina je racionalno raspoređen kako bi pokrio širok opseg aplikacija, dopuštajući punu upotrebu isporučene snage od strane motora za maksimalnu produktivnost u svim radnim uvjetima. Prednja i stražnja blokada diferencijala je mehaničko kontrolirana. Pogon je neprestano prenošen na sve četiri kotače.

SKLOP

Konstrukcijske karakteristike VANTH traktora su tipične za traktore sa jednakim veličinama prednjih i stražnjih kotača. Kratka baza kotača i malen obrtni krug dopuštaju maksimalnu upravljivost na svim tipovima terena. Raspodjela težine, projektirana je tako da je izjednačena iznad svih četiri kotača kada je traktor u radnim okolnostima sa stražnje priključenim priključcima, te stoga osigurava maksimalno prianjanje i vuče. Vozačev položaj je pozicioniran centralno i nisko dolje kako bi mu omogućio veću sigurnost. Šasija traktora VANTH konstruirana je u dva dijela, koji se mogu micati u odnosu jedan na drugi kada se traktor kreče iznad nepravilnog tla, održavajući stabilnost i prianjanje.

UPRAVLJANJE

Kratka baza kotača daju traktoru VANTH jako smanjen okretni krug, koji dopušta naglo i precizno manevriranje između i najužih redova. Servo potpomognuto hidrostatičko upravljanje je glatko i precizno, sa minimalnim upravnim radijusom od samo 2900 mm.

STRAŽNJE PODIZANJE HIDRAULIKE

VANTH je opremljen sa hidrauličnim stražnjim podizanjem potpomognutim sa vertikalnim cilindrom i priključivanjem priključaka u 3 točke kategorije 1. Podizni kapacitet na krajevima poluga je 700 kg

GUME

Pasquali nudi širok izbor guma sa različitim karakteristikama i režimima hoda kako bi osigurao perfektno prianjanje na bilo kojoj površini


Tagovi

Mehanizacija Traktori Pasquali VANTH

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam vaš Novocommerce International 💚💛
Da li se u gnijezdu pronašla kakva John Deere igračka? 🎁🐰 Šaljite nam slike u komentaru 🤗
#novocommerce