Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 26.01.2014. 20:00

Traktor New Holland TD3.50

New Holland TD3.50 je model traktora snage od 48 kW do 48 kW.

  • 2.582
  • 118
  • 0

JEDNOSTAVAN I UČINKOVIT

New Holland već desetljećima proizvodi pouzdane i učinkovite traktore. Traktori TD3 s pogonom na sva 4 kotača i snagom od 48 KS te sigurnosnim lukom nude sve što se danas očekuje od tehničko naprednog i pouzdanog radnog stroja u toj kategoriji, ekonomičan, jednostavan za rukovanje i održavanje. Niski troškovi održavanja, 48 KS i visoka produktivnost glavna su obilježja nove serije TD3.50.

JEDAN ZA SVE

TD3.50 je kao višenamjenski traktor idealani radni stroj kao pomoć pri košnji, baliranju i gnojenju. Zahvaljujući pogonu na sva 4 kotača odličan je za korštenje prilikom obrade tla, sijanja i rada s lakšim priključnim alatima za manja poljoprivredna gospodarstva ili kao dodatni pomoćni traktor za srednje velika poljoprivredna gospodarstva te komunalne tvrtke.


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori New Holland TD3.50

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]