Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 17.04.2012. 19:00

Traktor New Holland T6000 Plus

New Holland T6000 Plus je model traktora snage od 74 kW do 104 kW.

  • 3.001
  • 149
  • 0

Traktori New Holland T6000 Plus sa snagom od 101 pa do 141Ks namjenjeni su za korisnike koje oprema kod T6000 Delta ne zadovoljava, a opet ne trebaju tehnološki vrhunski traktor kao što je serija T6000 Elite. Pored Electro CommandTM prijenosa, kao opcija u kombinaciji sa suspenzijom prednje osovine TerraglideTM moguća je također brzina 50 km/h, serija T6000 Plus standardno nudi Comfort RideTM suspenziju kabine, koja je još iz prethodne serije TS-A poznata po odličnoj preglednosti. Pored standardne i amort. prednje osovine u ponudi je jedinstvena New Holland SuperSteerTM prednja osovina, čiji 65° kut okreta kotača omogućuje najmanji radijus okretanja od svega 3.76m.

Pouzdani pogonski agregati.

Sve T6000 Plus traktore pogone kao i kod serije Delta napredni dvo-ventilski motori sa mehaničkim ubrizgavanjem goriva, čije emisije ispušnih plinova zadovoljavaju Tier III norme. Ti tihi i pouzdani motori su koncipirani tako, da dostignu svoju radnu temperaturu što prije. To je posebno važno za traktor od kojeg se očekuju i kratkotrajni poslovi u zimi, što je karakt. stočarske proizvodnje. U ponudi su dva četvero i tri šestero cilindrični motori

Upravljanje hdrauličnim sustavom, jednostavno i učinkovito.

Glavna pumpa hidraulike T6000 Plus serije je sa promjenjivim protokom, a iznosi 113 l/min. Na taj način je osigurano dovoljno snage za najviše četiri stražnja mehanički upravljana distributora i dva bočna. Upravljanje stražnjim podiznim polugama je kod traktora serije T6000 Plus elektronsko (EDC), sve kontrole za upravljanje su namještene na naslonu za ruku.

Prijenos, koji T6000 Plus omogućuje brzinu do 50 km/h.

Odličan prijenos Electro CommandTM sa 16x16 brzina, te mogućnošću polovičnog mjenjanja brzina pod opterećenjem, omogućuje vozaču odabir brzina od osme do šesnaeste bez upotrebe kvačila. Za promjenu smjera zadužen je elektro-hidraulični reverzor odnosno Powershuttle, što predstavlja idealnu kombinaciju za rad u dvorištu ili pak na polju. Kod izvedbe sa 50 km/h postoji i dodatna 17 brzina za vožnju naprijed. U tom slučaju je T6000 Plus opremljen sa amortiziranom prednjom osovinom TerraglideTM i dodatnim prednjim kočnicama.

Priključno vratilo koje odgovara svim priključcima.

Elektro-hidraulični uklop priključnog vratila se vrši preko mokre spojke. Moment se prenosi postepeno u zavisnosti od jačine otpora, te na taj način postepeno raste snaga. Svi traktori iz serije T6000 Plus se nude sa tri brzine kardana i to: 540, 540E i 1000 okretaja u minuti. Kao opcija brzina kardana može biti usklađena sa brzinom vožnje. Vanjsko upravljanje priključnog vratila može se izvesti preko uklopke na stražnjem blatobranu.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!