Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 20.04.2012. 19:00

Traktor New Holland T6000 Elite

New Holland T6000 Elite je model traktora snage od 82 kW do 104 kW.

  • 3.030
  • 148
  • 0

T6000 Range CommandTM i Power CommandTM - svestranost i snaga su uključeni u standardnu opremu.

Najveća svestranost

Da bi neki traktor bio svestran mora objediniti snagu sa okretnošću, i sve to izbalansirati sa optimalnim odnosom između snage i težine. Sa serijom traktora T6000 Elite New Holland podiže ta mjerila na jedan nivo više. Kao pogonski agregati u ponudi su četvero i šestero cilindrični motori sa četiri ventila po cilindru i sa tehnološki najnovijim Common Rail sustavom ubrizgavanja, pumpom visokog pritiska i sustavom za nadzor snage motora (EPM).

Što se tiče mjenjača u ponudi su dva znana, Range CommandTM, sa djelomičnim promjenama brzina pod opterećenjem i Power CommandTM, sa potpunim promjenama brzina pod opterećenjem koji su dorađeni sa novim sustavom za mjenjanje brzina što uvelike doprinosi povećanju udobnosti.

Produktivnost i snaga.

Sustav za upravljanje snagom motora (EPM) nadzire optimalno djelovanje, snagu i učinkovitost motora. Ukoliko se u radu ili kod transporta ukaže potreba za dodatnom snagom, sustav EPM može aktivirati do 34 dodatnih ks.

S obzirom na stupanj opterećenja može se smanjiti potreba za snagom, a samim time i smanjenje potrošnje goriva. Prijenos kod traktora serije Elite omogućuje rad u načinu Auto-Field i Auto-Road. Prvi se upotrebljava u radu sa priključnim vratilom, gdje se traže konstatni okretaji, ili kod oranja, usljed čega automatsko djelovanje omogućuje optimalno korištenje karakteristike momenta motora. U načinu Auto-Road, koji je namjenjen transportu po cesti mjenjač sam bira odgovarajuću brzinu u zavisnosti od opterećenja i konfiguracije terena.

Kvaliteta i pouzdanost.

Svi traktori New Holland T6000 su koncipirani i proizvedeni tako, da čak kod najviših vanjskih temperatura djeluju sa največom učinkovitošću. Kako za motor, tako i za mjenjač i hidraulični sustav razvijen je sasvim novi sustav hlađenja koji osigurava, da kod najtoplijih dana ne ponestane snage za zahtjevne poslove. Svi modeli iz te serije su bili podvrgnuti zahtjevnom programu testiranja čiji opseg je obuhvaćao preko 27.000 testnih radnih sata na dva kontinenta.

Visoka udobnost

Što se tiče udobnosti i ergonomije i tu New Holland sa serijom T6000 Elite postavlja nove standarde. Preglednost u HorizonTM kabini najbolja je u toj klasi traktora. Tu se jednostavno čovjek dobro osjeća, sve komande logično su pozicionirane i nadohvat su ruke, a upravljanje je izrazito jednostavno. Za dobar osjećaj brine se i izrazito niska razina buke koja u ovom traktoru iznosi svega 71 dB(A).

Za upravljanje ISO Bus kompatibilnim priključcima se kao opcija nudi IntelliView IITM monitor, koji po principu "Plug and Play" olakšava povezivanje i upravljanje raznim strojevima, a istovremeno u svakom trenutku je moguća kontrola svih važnijih funkcija traktora.


Tagovi

Mehanizacija Traktori New Holland T6000 Elite