Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 16.04.2012. 21:00

Traktor New Holland T6000 Delta/Plus/Elite

New Holland T6000 Delta/Plus/Elite je model traktora snage od 74 kW do 104 kW.

  • 2.760
  • 139
  • 0

Odlična kombinacija svestranog i cijenovno dostupnog traktora.

Namjena traktora serije T6000 sa snagom od 74 do 104 kW je ispuniti očekivanja poljoprivrednika koji se bave mješovitim stočarsko-ratarskim poslovima. Osnova ovih traktora je da objedinjuju motor, prijenos i hidraulični sustav koji je idealan za poljoprivrednike koji se bave stočarskom proizvodnjom. Zbog svojih osobina idealan je za poslove u dvorištu, kao i za poslove na njivama (košnja, okretanje i baliranje).

Najveća svestranost

Da bi neki traktor bio svestran mora objediniti snagu sa okretnošću, i sve to izbalansirati sa optimalnim odnosom između snage i težine. Sa serijom traktora T6000 Elite New Holland podiže ta mjerila na jedan nivo više. Kao pogonski agregati u ponudi su četvero i šestero cilindrični motori sa četiri ventila po cilindru i sa tehnološki najnovijim Common Rail sustavom ubrizgavanja, pumpom visokog pritiska i sustavom za nadzor snage motora (EPM).

Što se tiče mjenjača u ponudi su dva znana, Range CommandTM, sa djelomičnim promjenama brzina pod opterećenjem i Power CommandTM, s potpunim promjenama brzina pod opterećenjem koji su dorađeni sa novim sustavom za mjenjanje brzina što uvelike doprinosi povećanju udobnosti.

Produktivnost i snaga.

Sustav za upravljanje snagom motora (EPM) nadzire optimalno djelovanje, snagu i učinkovitost motora. Ukoliko se u radu ili kod transporta ukaže potreba za dodatnom snagom, sustav EPM može aktivirati do 34 dodatnih ks.

S obzirom na stupanj opterećenja može se smanjiti potreba za snagom, a samim time i smanjenje potrošnje goriva. Prijenos kod traktora serije Elite omogućuje rad u načinu Auto-Field i Auto-Road. Prvi se upotrebljava u radu sa priključnim vratilom, gdje se traže konstatni okretaji, ili kod oranja, usljed čega automatsko djelovanje omogućuje optimalno korištenje karakteristike momenta motora. U načinu Auto-Road, koji je namjenjen transportu po cesti mjenjač sam bira odgovarajuću brzinu u zavisnosti od opterećenja i konfiguracije terena.

Kvaliteta i pouzdanost.

Svi traktori New Holland T6000 su koncipirani i proizvedeni tako, da čak kod najviših vanjskih temperatura djeluju sa največom učinkovitošću. Kako za motor, tako i za mjenjač i hidraulični sustav razvijen je sasvim novi sustav hlađenja koji osigurava, da kod najtoplijih dana ne ponestane snage za zahtjevne poslove. Svi modeli iz te serije su bili podvrgnuti zahtjevnom programu testiranja čiji opseg je obuhvaćao preko 27.000 testnih radnih sata na dva kontinenta.

Visoka udobnost

Što se tiče udobnosti i ergonomije i tu New Holland sa serijom T6000 Elite postavlja nove standarde. Preglednost u HorizonTM kabini najbolja je u toj klasi traktora. Tu se jednostavno čovjek dobro osjeća, sve komande logično su pozicionirane i nadohvat su ruke, a upravljanje je izrazito jednostavno. Za dobar osjećaj brine se i izrazito niska razina buke koja u ovom traktoru iznosi svega 71 dB(A).

Za upravljanje ISO Bus kompatibilnim priključcima se kao opcija nudi IntelliView IITM monitor, koji po principu "Plug and Play" olakšava povezivanje i upravljanje raznim strojevima, a istovremeno u svakom trenutku je moguća kontrola svih važnijih funkcija traktora.

Snažni i ekonomični motori.

Sve Delta traktore pogone napredni dvo-ventilski motori sa mehaničkim ubrizgavanjem goriva, čija emisija štetnih plinova zadovoljava stroge Tier III norme. Ti tihi i pouzdani agregati su zasnovani tako, da što prije dosegnu svoju radnu temperaturu. To je vrlo važno za traktor, koji se koristi zimi za kratkotrajne poslove, što je karakteristika stočarske proizvodnje.

Upravljanje hidrauličnim sustavom, jednostavno i učinkovito.

Hidraulični sustav sa konstantnim protokom od 63 l/min ima odvojenu pumpu za pogon sustava upravljanja sa protokom od 40 l/min. Iz tog razloga upravljanje ne zavisi od preostale snage hidrauličnog sustava i izvodi se bez ikakvih problema. Dokazan New Holland-ov sustav mehaničkog nadzora otpora Flexion BarTM zajedno sa Lift-O-MaticTM sistemom je dio standardne opreme za upravljanje stražnjim hidrauličnim podiznim polugama. Kao opcija u ponudi je tzv. EDC ili elektronsko upravljanje hidrauličnim dizanjem. U ponudi je max 3 stražnja hidraulična distributora, te 2 bočna.

Mjenjači koji mogu zadovoljiti svakoga.

Svi traktori su opremljeni mjenjačima koji mogu zadovoljiti svakojakim zahtjevima. Osnovni mjenjač u ponudi je mehanički 12x12 Synchro Command™, slijedeći napredniji mjenjač u ponudi je 24x24 Dual Command™. Taj mjenjač je opremljen sa elektro-hidrauličnim reverzorom za promjenu smjera kretanja bez upotrebe kvačila (Powershuttle), što predstavlja idealno rješenje za rad u dvorištu odosna na polju. Tehnološki napredniji je mjenjač Electro CommandTM sa polovičnim promjenama brzina pod opterećenjem, što omogućuje korisniku promjenu osam od šesnaest brzina bez upotrebe kvačila.

Kabina, koja ne umanjuje preglednost

Seriju T6000 odlikuje niskoprofilna kabina HorizonTM, čiji četverougleni koncept najmanje umanjuje preglednost, a ujedno smanjuje sveukupnu visinu traktora što je posebno važno za olakšan pristup starije izgrađenim gospodarskim zgradama. Serijski je opremljena sa staklenim krovnim otvorom, koji je od velike pomoći za korisnike koji imaju montiran prednji utovarivač, jer na taj naćin mogu vidjeti krajnju visinu dizanja utovarivača. Odlična ergonomija u samoj kabini omogućuje da se dugi i naporni dnevni poslovi što lakše odrade, jer su sve kontrole za upravljanje nadohvat ruke,a udobnost na višu razinu podiže i klima uređaj koji može biti dio opreme.

Pouzdani pogonski agregati.

Sve T6000 Plus traktore pogone kao i kod serije Delta napredni dvo-ventilski motori sa mehaničkim ubrizgavanjem goriva, čije emisije ispušnih plinova zadovoljavaju Tier III norme. Ti tihi i pouzdani motori su koncipirani tako, da dostignu svoju radnu temperaturu što prije. To je posebno važno za traktor od kojeg se očekuju i kratkotrajni poslovi u zimi, što je karakt. stočarske proizvodnje. U ponudi su dva četvero i tri šestero cilindrični motori

Upravljanje hdrauličnim sustavom, jednostavno i učinkovito.

Glavna pumpa hidraulike T6000 Plus serije je sa promjenjivim protokom, a iznosi 113 l/min. Na taj način je osigurano dovoljno snage za najviše četiri stražnja mehanički upravljana distributora i dva bočna. Upravljanje stražnjim podiznim polugama je kod traktora serije T6000 Plus elektronsko (EDC), sve kontrole za upravljanje su namještene na naslonu za ruku.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori New Holland T6000 Delta/Plus/Elite