Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 11.02.2014. 18:00

Traktor New Holland T6

New Holland T6 je model traktora snage od 89 kW do 113 kW.

  • 3.164
  • 150
  • 0

NAJVEĆA SVESTRANOST!

Da bi neki traktor bio svestran mora objediniti snagu sa okretnošću, i sve to izbalansirati sa optimalnim odnosom između snage i težine. Sa serijom traktora T6 New Holland podiže ta mjerila na jedan nivo više. Kao pogonski agregati u ponudi su četvero i šestero cilindrični motori sa četiri ventila po cilindru i sa tehnološki najnovijim Common Rail sustavom ubrizgavanja, pumpom visokog pritiska i sustavom za nadzor snage motora (EPM).

Što se tiče mjenjača u ponudi su, 16x16, 17x16 ECO (40 km/h) odnosno 17x16 50 km/h, sa djelomičnim promjenama brzina pod opterećenjem.

PRODUKTIVNOST I SNAGA!

Sustav za upravljanje snagom motora (EPM) nadzire optimalno djelovanje, snagu i učinkovitost motora. Ukoliko se u radu ili kod transporta ukaže potreba za dodatnom snagom, sustav EPM može aktivirati do 40 dodatnih KS .

S obzirom na stupanj opterećenja može se smanjiti potreba za snagom, a samim time i smanjenje potrošnje goriva. Prijenos kod traktora serije T6 omogućuje rad u načinu Auto-Field i Auto-Road. Prvi se upotrebljava u radu sa priključnim vratilom, gdje se traže konstantni okretaji, ili kod oranja, uslijed čega automatsko djelovanje omogućuje optimalno korištenje karakteristike momenta motora. U načinu Auto-Road, koji je namijenjen transportu po cesti mjenjač sam bira odgovarajuću brzinu u zavisnosti od opterećenja i konfiguracije terena.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori New Holland

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije