Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 08.02.2014. 20:00

Traktor New Holland T5

New Holland T5 je model traktora snage od 73 kW do 84 kW.

  • 2.617
  • 118
  • 0

MOTOR KOJI IMPRESIONIRA

Serija T5 ima 3,4 litarski Common Rail motorima F5C razvijen u FPT Industrial, koja je u potpunosti zadovoljava Tier 4A eko norme. T5 traktora koristi najnoviju tehnologiju koja omogućava smanjenu potrošnju goriva, uz što bolje iskorištavanje energetski vrijednosti goriva te boljeg odaziva motora, tj. iskorištavanja njegove snage. Kada trebate dodatnu snagu, odaziv motora nove serije T5 impresionirati će Vas s izvanrednim 35%-nim povećanjem okretnog momenta.

IZVANREDNA PREGLEDNOST

T5 traktori su stvoreni za farmera i prilagođeni njihovim potrebama. Pristupite vrhunskoj kabini VisionView i uvjerite se sami kako radni instrumenti mogu biti logično i jednostavno postavljeni za što jednostavniji rad tijekom cijelog dana. Kabina je dizajniran kako bi se smanjilo opterećenje na operatora te kako bi se radne operacije vršile intuitivno, što značajno može povećati produktivnost tijekom radnog dana. Jednostavno, zar ne?

TOČNO ONO ŠTO PIŠE NA POKLOPCU MOTORA

Učinkovitost T5 traktori prepoznajte na prvi pogled. Kako? Jednostavno. Piše na poklopcu motora. Prve dvije znamenke označavaju seriju traktora, druge dvije ili tri snagu motora. To znači da ste kupili novi traktor New Holland točno one snage koje ste trebali, jer unaprijed znate da traktor će zadovoljiti vaše potrebe. New Holland je ime za vrhunsku kvalitetu, produktivnosti i bezbrižno korištenje.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori New Holland

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]