Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 07.04.2012. 22:00

Traktor New Holland T4000 F

New Holland T4000 F je model traktora snage od 57 kW do 71 kW.

  • 2.569
  • 118
  • 0

Poboljšana serija najpopularnijih traktora za voćarsku proizvodnju u svijetu

Sa serijom traktora T4000F u New Holland-u su ponovo postavili nova mjerila za traktore te klase. Svi modeli opremljeni su 4WD pogonom, kabinom te SuperSteer prednjom osovinom i automatskim uklopom prednjeg pogona. Sa novom serijom ugrađeni su i novi motori Tier III emisije sa četiri cilindra, te kao opcija Blue-Cab kabina sa nadtlakom. Modeli T4000F zadržali su sve značajke svojih prethodnika zbog kojih bili tako dobro prihvaćeni u cijelom svijetu, a uz sve to sada nude naprednije i funkcionalnije osobine.

Snažni četverocilindrični motori

Visoko učinkoviti Tier III motori, ugrađeni u traktore T4030F, T4040F i T4050F imaju 78, 88 ili 97 KS. Ti motori su u svakom pogledu bolji od predhodnih, te imaju veću snagu kod 540 i 1000 o/min kardana. Uz to su izuzetno tihi i osiguravaju neometano djelovanje.

Napredne osobine baš za vas

Traktori T4000F su zadržali sve značajke, zbog kojih je više puta nagrađivana serija TNF postala izvorna inovacija na području traktora za voćarsku proizvodnju. Modeli, opremljeni sa ekskluzivnom prednjom osovinom SuperSteer™, ne omogućuju samo najmanji radijus okretanja u svojoj kategoriji (uključujući i model sa 2WD pogonom), već i automatski uklop prednjeg pogona. Na nesigurnim područjima automatski uklop prednjega pogona nedvojbeno označava prednost, što osigurava stabilnost i optimalni nadzor nad strojem. Ako tu još pridodamo najbolju kabinu, te veliki izbor dodatne opreme, je očito da je T4000F idealan traktor za vaše potrebe.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs