Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 07.04.2012. 21:00

Traktor New Holland T4 V/N/F (T4000 V/N/F)

New Holland T4 V/N/F (T4000 V/N/F) je model traktora snage od 48 kW do 71 kW.

  • 3.421
  • 145
  • 0

Elegantni i učinkoviti specializirani traktori

Mali traktori za rad između nasada u vinogradima i voćnjacima moraju nuditi više nego samo kompaktne dimenzije. U New Holland-u su kod dizajniranja serije T4N, T4V i T4F posebnu pažnju pridodali da se sa tim uskim i kratkim traktorima s lakoćom može upravljati u uskim redovima, a da pri tome nema utjecaja na nasade i konačni urod. Modeli s kabinom nude odličnu preglednost na sve strane, što im omogućuju velika stakla.

Klimatizirana kabina

Modeli s kabinom su standardno opremljeni sa visoko učinkovitom klima napravom i sa sustavom za filtriranje zraka. Kao opcija je na volju kabina "Blue Cab" s nadtlakom i s još učinkovitijim sustavom filtriranja zraka s mogućnošću ugradnje karbonskih filtera, koji su posebno učinkoviti u radu sa sredstvima za prskanje.

Izbor snage i opreme za različite poslove

Na izboru je široka paleta opreme, što je jedna od ključnih prednosti New Holland-a. Vinogradarski traktori T4V s rasponom snage od 48-71 kW, voćarski T4N s 57-71 kW te traktor T4F s 57-71 kW mogućnost su izbora sa kabinom ili bez. Na izboru su dvije vrste pogona: 2WD ili New Holland-ov napredni automatski 4WD pogon. Kod mjenjača moguće je odabrati jedan od šest različita mjenjača od 16x16 ShuttleCommand do 44x16 DualCommand. U ponudi se nalaze sve tri brzine kardana 540/540E/1000 o/min.

Hidraulika

Svi modeli su serijski opremljeni sa snažnom hidrauličnom pumpom protoka 49,2 l/min. Za poslove gdje je potrebna veća snaga u ponudi se nalazi MegaFlow pumpa sa protokom 64 l/min. Sa stražnje strane moguće je max 5 hidrauličnih distributora te bočnih 2. Kontrola hidraulike je serijski mehanička (MDC) ili kao opcija elektronska (EDC).

Serija T4N sa SuperSteer™ zakretnom osovinom

Traktori serije T4N sa 4WD pogonom su opremljeni s jedinstvenom New Holland-ovom SuperSteer™ prednjom osovinom. Sa 71° zaokretom prednjih kotača osigurava radijus okretanja od svega 2960 mm čime su ti traktori zasigurno vodeći u toj klasi.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori New Holland T4 V/N/F (T4000 V/N/F)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]