Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 01.02.2014. 19:00

Traktor New Holland T4 PowerStar

New Holland T4 PowerStar je model traktora snage od 41 kW do 55 kW.

  • 3.537
  • 121
  • 0

PONOVNO OTKRIJTE UŽITKE POLJOPRIVREDNOG GOSPODARSTVA S NOVOM SERIJOM TRAKTORA T4

New Holland je za Vas oblikovao i razvio potpuno novu seriju, T4 PowerStar s tri modela T4.55,T4.65, T4.75. Njihova najveća prednost je poboljšana udobnost i veća produktivnost kod poljoprivrednog gospodarstva. Sa odgovarajućim i učinkovitijim motorima snage od 55 do 75 KS te širokom paletom dodatne opreme lako možete Vaš T4 PowerStar prilagoditi vašim potrebama. Sjednete u udobno sjedalo, opustite se i uživate u vožnji po prometnicama, na polju kod rada sa priključnim vratilom ili na farmi kod rada sa prednjim utovarivačem.

ŠTEDNI I UČINKOVITI MOTORI

U seriji T4 PowerStar su ugrađeni FPT (Fiat-Power-Train) mehaničko kontrolirani F5C motori. Sva tri modela, T4.55, T4.65 i T4.75 pogone višenamjenski i pouzdani četvero cilindrični motori sa dva ventila po cilindru.

PRIJENOSI, PRILAGOĐENI VAŠIM POTREBAMA

Provjereni Synchro ShuttleTM 12x12 je standardno ugrađen u sve traktore serije T4. Odlikuju ga robustnost i jednostavno upravljanje. Postoji opcija sa pužnim brzinama u izvedbi 20x20, koje omogućavaju sporo kretanje traktora do 0,18 km/h. Za veću udobnost kod rada sa prednjim utovarivačem T4 se može odabrati sa elektro-hidruličnom ručicom za promjenu smjera kretanja (Power shuttle), smješten kod upravljača. To vam omogućava promjenu smjera kretanja pod opterećenjem i bez korištenja papučice spojke.

POTPUNO NOVA RAZINA UDOBNOSTI

Dugi radni dani proći će vrlo brzo zahvaljujući potpuno novoj T4 PowerStar kabini. Potuno ravni pod i široka vrata će dodatno olakšati ulaz u kabinu. High visibility krovni prozor je namjenjen odličnoj preglednosti kod rada sa prednjim utovarivačem. Za više udobnosti u T4 lako se ugradi Deluxe sjedalo sa zračnom suspenziom, koje omogućava bočno zakretanje do 150, koje će značajno smanjiti opterećenje na donji dio leđa i vrat kod nadzora stražnji priključaka na podiznim polugama. U dugim ljetnim radnim danima rad olakšava također učinkoviti klima uređaj sa deset podesivih ventilacijskih otvora. Za suvozača je osigurano udobno dodatno sjedalo sa sigurnosnim pojasom.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori New Holland T4 PowerStar

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo