Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Massey Ferguson
  • 11.01.2014. 22:00

Traktor Massey Ferguson 5600

Massey Ferguson 5600 je model traktora snage od 64 kW do 78 kW.

  • 2.652
  • 135
  • 0

Massey Ferguson sa zadovoljstvom najavljuje uvođenje nove serije traktora srednje veličine - MF5600.

Serija MF5600 proizvedena je za pružanje čiste snage i vrhunskih performansi, ali je pri tome jednostavna za rukovanje i odražavanje.

Nova serija ima širok spektar primjena, od poslova na mješovitim poljoprivrednim gospodarstvima, ratarstvu, stočarstvu, ali i komunalnim radovima i uređenju okoliša.

Svi modeli ove serije opremljeni su novim 3-cilindarskim common rail AGCO Power motorom kojeg odlikuje impresivna snaga, veliki okretni moment i niska potrošnja goriva. Novi motor koristi katalizator za oksidaciju dizela (DOC) i u potpunosti zadovoljava stroge odredbe o emisiji ispušnih plinova Tier 4.

Kompaktno kućište motora u kombinaciji s uskim poklopcem motora omogućuju izvanrednu vidljivost iz kabine, što ove traktore čini idealnima za rad s prednjim utovarivačem.

U seriji MF5600 je predstavljen još jedan novitet "brake to neutral", odnosno, potpunim pritiskanjem pedale kočnice dolazi do isključivanja / ubacivanja transmisije u neutralan položaj. Funkcija "brake to neutral" i multifunkcionalni joystick izuzetno olakšavaju rad s utovarivačem.

Ovdje je i nova, prostrana i komforna kabina u stilu MF7600 s novim displejom, desnom upravljačkom konzolom, multifunkcionalnim joystickom za upravljanje utovarivačem i traktorom te kontrolama postavljenim na stup kabine.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Massey Ferguson 5600

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs