Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Iseki
  • 29.01.2013. 21:00

Traktor Iseki TXG

Iseki TXG je model traktora snage od 18 kW do 20 kW.

  • 2.545
  • 124
  • 0

TXG serija traktora serija osmišljena za višenamjensku upotrebu s mogućnošću pogona 4x4. Zbog kompaktnosti, izuzetne mogućnosti manevriranja, idealne snage diesel motora i mogućnosti uporabe velikog broja priključaka, pogodni su za veća gospodarstva i komunalna poduzeća s velikom paletom opreme.

Mogućnost dodavanja prednjeg kardanskog vratila, prednjeg utovarivača, kabine, sigurnosnog okvira, grijanja, klime, više vrsta kosilica - naprijed 1,30-1,37m, bočno 1,22-1,53 m širine, usisavača trave i lišća, čistača mahovine, freze za zemlju, prednje rotaciona četke, daske za snijeg, roto rasipača, kockastog rasipača, freze za snijeg, lanci za snijeg, prednje kip korpe, prikolice...

Mjesto za vozača je ergonomski dizajnirano, maksimalno izolirano od buke i pruža izuzetnu udobnost, što dokazuje činjenica da vozač ne osjeća umor niti nakon dugog rada. Kontrole i upravljačke papučice smještene su na izuzetno dostupnom mjestu. Instrumentalna ploča s LED svjetlom omogućuje dobru vidljivost u svako doba dana ili noći.


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Iseki TXG