Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Iseki
  • 24.01.2013. 21:00

Traktor Iseki TH

Iseki TH je model traktora snage od 20 kW do 25 kW.

  • 3.098
  • 150
  • 0

TH serija traktora kao i svi ostali modeli odiše odvažnošću i svojom robusnošću. Snažan traktor jednostavan za rukovanje i opremljen po vašim željama (klima grijanje, kabina).

Pogodan je za sve vrste poslova vezane uz uređenje okoliša te voćnjake i vinograde. Pruža vrlo dobar omjer cijene i kvalitete.

Mjesto za vozača je ergonomski dizajnirano, maksimalno izolirano od buke i pruža izuzetnu udobnost, što dokazuje činjenica da vozač ne osjeća umor niti nakon dugog rada. Kontrole i upravljačke papučice smještene su na izuzetno dostupnom mjestu.

Ovaj traktor odlikuje široka mogućnost primjene i mogućnost korištenja različitih priključnih strojeva. Trocilindrični motor pruža dovoljno energije u svim pa i najtežim uvjetima na terenu.

Snage 27 - 34 KS, tip TH 4000 nudi mogućnost s dva sjedala. Mogućnosti: Prednji PTO, prednji utovarivač, dodatna hidraulika, upravljački uređaji, kabina, klima, grijanje, zračno amortizirano sjedalo, prednja korpa s nagibom, strižne kosilice s bočnim izbačajem, kombi kosilica sa usitnjivačem, stražnja i bočna strižna kosilica, usisivač, sakupljač lišća, četke bočne - lijeva ili desna, freza za okretanje zemlje sa sijačicom za široko sijanje, prednja četka, četka za snijeg, uređaj za prskanje, četka za korov, daska za snijeg profi i „teška“, noseći roto rasipač, kockasti rasipač, samoutovarni rasipač, freza za snijeg, lanci za snijeg, proširivanje širine traga gumama, lanci za snijeg...


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Iseki

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.