Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hurlimann
  • 28.09.2012. 22:00

Traktor Hurlimann Prestige Tradition

Hurlimann Prestige Tradition je model traktora snage od 55 kW do 70 kW.

  • 3.119
  • 129
  • 0

Traktori Prestige Serije 1000, EURO II, tekuće hlađeni motori, bilo s normalnim usisom zraka ili turbopunjenjem, dostupni su u izvedbi od 75 KS do 95 KS. S najnovijim tehnološkim rješenjima i naglašenom svestranošću, Prestige Tradition traktori su Hurlimannov odgovor na potrebu farmera za traktorima srednje-niskih snaga: idealni su za rad između redova usjeva i s utovarivačem, ovi traktori su također izvrsni za rad na otvorenom bilo za vučenje ili radove s upotrebom izlaznog vratila.

Glavne tehničke izvedbe modela Prestige Tradition su FULLDRIVE mjenjačka kutija, 4-brzinsko izlazno vratilo, kočenje na sva četiri kotača, kabina dizajnirana da vozaču pruža maksimalnu udobnost (kabina s prigušivačima; elektrohidrauličke kontrole za izlazno vratilo, blokada diferencijala i pogon na sva četiri kotača) te produktivnost. Kao opcija, traktor je moguće opremiti Comfort paketom (Klima uređaj i zračno sjedalo) ili prema želji kupca dugačkom listom dodatne opreme.


Tagovi

Mehanizacija Traktori Hurlimann Prestige Tradition

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]