Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hurlimann
  • 25.09.2012. 20:00

Traktor Hurlimann Prestige Tradition

Hurlimann Prestige Tradition je model traktora snage od 55 kW do 70 kW.

  • 2.552
  • 115
  • 0

Traktori Prestige Serije 1000, EURO II, tekuće hlađeni motori, bilo s normalnim usisom zraka ili turbopunjenjem, dostupni su u izvedbi od 75 KS do 95 KS. S najnovijim tehnološkim rješenjima i naglašenom svestranošću, Prestige Tradition traktori su Hurlimannov odgovor na potrebu farmera za traktorima srednje-niskih snaga: idealni su za rad između redova usjeva i s utovarivačem, ovi traktori su također izvrsni za rad na otvorenom bilo za vučenje ili radove s upotrebom izlaznog vratila.

Glavne tehničke izvedbe modela Prestige Tradition su FULLDRIVE mjenjačka kutija, 4-brzinsko izlazno vratilo, kočenje na sva četiri kotača, kabina dizajnirana da vozaču pruža maksimalnu udobnost (kabina s prigušivačima; elektrohidrauličke kontrole za izlazno vratilo, blokada diferencijala i pogon na sva četiri kotača) te produktivnost. Kao opcija, traktor je moguće opremiti Comfort paketom (Klima uređaj i zračno sjedalo) ili prema želji kupca dugačkom listom dodatne opreme.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]