Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Goldoni
  • 05.06.2012. 22:00

Traktor Goldoni Euro

Goldoni Euro je model traktora snage od 16 kW do 28 kW.

  • 4.909
  • 154
  • 0

Ime Goldoni usko je povezano sa zemljom i obradom vinove loze, koja se tradicionalno uzgaja u predjelima oko Modene (Italija). U tim je krajevima davne 1926. godine, u maloj radionici nastalo obiteljsko poduzeće koje je još danas simbol duboke vjere i pripadnosti poljoprivredi i prirodi. Strast prema radu i duboko poznavanje područja poljoprivrede, u kombinaciji sa istraživanjima i tehnologijom, dovelo je poduzeće kroz sve te godine do danas među vodeće proizvođače specijalizirane poljoprivredne mehanizacije i profesionalnih strojeva za vinogradarstvo i voćarstvo.

Goldoni Euro serija traktora s četiri izodiametrička pogonska kotača pruža učinkovit odgovor za operatore koji trebaju lako upravljivi, okretan, ali stabilan stroj za rad na padinama gdje nema puno prostora za manevriranje. Euro serija obuhvaća traktore u rasponu snage od 23 do 37 KS u verzijama sa volanima (RS) ili zglobni (SN), idealni kada je potreban još uži radijus okretanja.

Zahvaljujući svojoj okretnosti, lakom upravljanju (servo volan) i kompaktnim dimenzijama, serija Euro uvrštava se u sam vrh među sličnim traktorima te kategorije. U najužoj je verziji širina traktora samo 1000 mm, a najveća dužina je 2660 mm. Usprkos malim dimenzijama, težina traktora je od 1100 do 1350 kg, što jamči stabilnost i robusnost.

Model Euro 45, pored verzije s krutom šasijom (RS), postoji i u verziji sa pregibnom šasijom (SN), sa sustavom hidrauličnog pregibanja koji omogućuje polumjer okretanja samo 1,4 m. Serija Euro posebno je primjerena za rad u vinogradima, maslenicima i voćnjacima, odnosno posvuda gdje ima malo prostora za manevriranje i gdje je teren zahtjevan.

Traktori serije Euro su opremljeni novim motorima s vodenim hlađenjem, proizvođača Lombardini, koji poštuju kriterije zaštite okoliša Euro 3. U kombinaciji s mjenjačem i veoma jednostavnom i izdržljivom transmisijom, osiguravaju primjerenu radnu brzinu i potrebnu snagu za različite poslove. Mjenjač „6+3“ s brzim, sporim i brzinama unazad, omogućuje izbor radnih brzina od 1 do 26 km/h unaprijed i od 1,5 do 6,3 km/h unazad.

Hidraulički sustav sastavljen je od crpke sa protokom 25 l/min i para zadnjih hidrauličkih distributera sa dvojnim efektom i brzim preklapanjem push-pull. Podizna sila zadnjeg hidrauličkog dizala je 1000 kg kod modela Euro 40 i1200 kg kod modela Euro 45. Zadnji kardan ima 540/1000 okr/min.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Goldoni Euro