Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Goldoni
  • 14.06.2012. 21:00

Traktor Goldoni Boxter

Goldoni Boxter je model traktora snage od 13 kW do 18 kW.

  • 3.254
  • 124
  • 0

Ime Goldoni usko je povezano sa zemljom i obradom vinove loze, koja se tradicionalno uzgaja u predjelima oko Modene (Italija). U tim je krajevima davne 1926. godine, u maloj radionici nastalo obiteljsko poduzeće koje je još danas simbol duboke vjere i pripadnosti poljoprivredi i prirodi. Strast prema radu i duboko poznavanje područja poljoprivrede, u kombinaciji sa istraživanjima i tehnologijom, dovelo je poduzeće kroz sve te godine do danas među vodeće proizvođače specijalizirane poljoprivredne mehanizacije i profesionalnih strojeva za vinogradarstvo i voćarstvo.

Boxter serija je nova generacija strojeva od 18 do 24 KS dizajniranih za novu vrstu poljoprivrede: inovativna mehanička svojstva, tehnološki napredni koncepti i atraktivan dizajn čine Boxter jedinstvenim traktorom, idealnim za korištenje tamo gdje je prostor premija, ali na najsvestraniji način. Boxter je odgovor za novu generaciju operatera koji žele svenamjenski i poduzetni stroj, ali koji ne namjeravaju raditi bez iskušane i testirane pouzdanosti Goldoni traktora: čvrstine i kvalitete.

Premda Boxter ima samo 2,25 m ukupne duljine, teži skoro 900 kg. Moderna konstrukcija se bazira na vlastitoj šasiji koja jamči odličnu vodljivost s radijem okretanja samo 2,6 m i stabilnost, a isto tako i krutost koja je potrebna za priključivanje raznih oruđa za uporabu u poljoprivredi, kao što su npr. razne ralice, malčer, freza, kosilica sa mogućnošću priključenja među kotače ili iza traktora, prskalica, prikolica kao i oruđe za uporabu pri lakšim građevinskim poslovima, kao npr. čeoni kopač i rovokopač.

Za pogon traktora zadužen je odličan dizelski motor Yanmar u izvedbi 18 i 24 KM, koji u kombinaciji sa sinhroniziranim mjenjačem sa osam stupnjeva prijenosa naprijed i preko inverzora osam stupnjeva prenosa unazad, omogućuje izbor radnih brzina od 0,7 do 20 km/h. Kočenje nožnom kočnicom i diskovima u uljnoj kupki na zadnjoj osovini je učinkovito i u najzahtjevnijim uvjetima rada.

Hidraulički sustav sastavljen je od crpke s protokom 14 l/min i para zadnjih hidrauličkih distributera s dvojnim učinkom i brzim preklapanjem push-pull. Podizna sila zadnjeg hidrauličkog dizala je 600 kg. Zadnji kardan ima 540/1000 okr/min.

Boxter se odlikuje izuzetnom ergonomijom radnog prostora i jednostavnim ulaženjem, jer traktor nema sredinski greben.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Goldoni Boxter

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer