Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Goldoni
  • 12.06.2012. 19:00

Traktor Goldoni Aster

Goldoni Aster je model traktora snage od 24 kW do 32 kW.

  • 2.472
  • 118
  • 0

Ime Goldoni usko je povezano sa zemljom i obradom vinove loze, koja se tradicionalno uzgaja u predjelima oko Modene (Italija). U tim je krajevima davne 1926. godine, u maloj radionici nastalo obiteljsko poduzeće koje je još danas simbol duboke vjere i pripadnosti poljoprivredi i prirodi. Strast prema radu i duboko poznavanje područja poljoprivrede, u kombinaciji sa istraživanjima i tehnologijom, dovelo je poduzeće kroz sve te godine do danas među vodeće proizvođače specijalizirane poljoprivredne mehanizacije i profesionalnih strojeva za vinogradarstvo i voćarstvo.

Nova evolucija za traktore s jednakim kotačima i kompaktnim oblikom. Aster je serija dizajnirana od Goldonija za najrazličitiju specijalističku upotrebu: od radova na otvorenu polju do radova između redova u vinogradima i voćnjacima ili u staklenicima i rasadnicima. Čak je idealan i za profesionalnu zaštitu tla. Sa snagama u rasponu od 33 do 44 KS, mjenjačom 12+12 sa uređajem za brzo kretanje unazad, sve-u-jednom platformi i kabini, Goldoni Aster serija je pravi odgovor za operatore koji trebaju svestran, svenamjenski stroj koji također kombinira istaknute značajke svih Goldoniijevih traktora: kompaktne dimenzije, snagu i pouzdanost.


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Goldoni Aster

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]