Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ferrari
  • 25.09.2014. 18:00

Traktor Ferrari Sky Jump V95 Dualsteer

Ferrari Sky Jump V95 Dualsteer je model traktora snage od 67 kW do 67 kW.

  • 2.307
  • 106
  • 0

Novi model Ferrari traktora Sky Jump je specijalizirani traktor s prednjim pneumatskim gumama i stražnjim gumama gusjenica. Ova dvojna konfiguracija pruža jedinstvenu kvalitetu upravljanja klasičnog traktora s pneumatskim gumama te stabilnost gusjenica.

Na strmim padinama Sky Jump omogućuje bolju stabilnost čak i u slučaju korištenja priključaka. Ovakva dvojna konfiguracija pokazuje brojne prednosti:

  1. Značajno smanjenje zbijanja tla zahvaljujući manjem pritisku na tlo u odnosu na pneumatske kotače.
  2. Minimalno oštećenje tla između redova u usporedbi s traktorima opremljenim željeznim gusjenicama.
  3. Homologizacija za promet cestama omogućuje brzinu do 40 km/h bez uništavanja površine ceste.

Zahvaljujući jedinstvenom dvojnom sustavu upravljanja Dualsteer® djeluje na prednje kotače, Sky Jump ima veliku upravljivost jednaku svojoj "braći" na pneumatskim kotačima te može postići kut upravljanja 60 ° s vrlo ograničenim radijusem upravljanja.

Te značajke u kombinaciji s kratkim međuosovinskim razmakom i niskim težištem, čine Sky Jump idealnim strojem za rad među redovima i kulturama na strmim padinama gdje su vuča, stabilnost, upravljivost i sigurnost bitni zahtjevi.

Sky Jump opremljen je 4-cilindričnim Turbo Intercooler motorom s 91 KS s EGR sustavom. Odluka za korištenje manjeg broja rpm-a, odnosno 2.300 rpm/min smanjuje potrošnju, vibraciju i buku te koristi udobnosti. Dualsteer® je patentirani dvostruki sustav upravljanja koji objedinjuje središnji artikulacijski okvir s upravljanjem prednjih kotača: to osigurava da pravi kut upravljanja jednak otprilike 70°.

Iz operativne točke gledišta vozač treba samo upravljati volanom, jer kontrola uređaja koji djeluju istovremeno, jamči hidraulički krug i mehaničko spajanje sinkronizacije. Dodatni hidraulički cilindar na središnjim upravljanjem povećava mogućnosti upravljanja s visokom točnošću pri vrlo niskim brzinama, također i u prisustvu visokog opterećenja na osovinama, kao i stabilnost na cesti pri visokim brzinama.


Fotoprilog


Tagovi

Mehanizacija Traktori Ferrari Sky Jump V95 Dualsteer