Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ferrari
  • 20.08.2014. 21:00

Traktor Ferrari Cromo K30/40 AR/RS

Ferrari Cromo K30/40 AR/RS je model traktora snage od 19 kW do 27 kW.

  • 7.015
  • 113
  • 0

Svi Ferrari traktori proizvedeni su u Italiji prema najnovijim europskim standardima. Stalni razvoj osigurava moderan dizajn proizvoda, a sigurnost je na najvećoj razini. Inženjeri su stalno u potrazi za novim rješenjima kako bi zadovoljili potrebe proizvođača.

Cromo AR

Cromo AR je zglobni traktor srednje jačine sa centralnim zglobnim i s jednakim točkovima.

Cromo model je nov koncept u poljoprivrendoj industriji, dinamičan i racionalan, napravljen da bi se koristili za različite namjene. Specijalizirani su za sve aktivnosti u poljoprivredi, staklenicima, plastenicima, rasadnicima, mikro-poljoprivredi i u peradarstvu.

Kompaktne dimenzije i smanjen radius okretanja omogućuje lako kretanje kroz sve tipove nasada. Snažni motori sa smanjenom emisijom stetnih plinova čine Cromo model Ferrari traktora idealanim za širok spektar upotrebe.

Konstantan pogon na sva 4 točka i odlična stabilnost omogućava ovim traktorima rad na raznim tipovima zemljišta i u svim vremenskim uvjetima.

Cromo RS

Cromo RS je traktor srednje snage, kompaktnih dimenzija i male težine.

Odličan za hobi farmere i za ozbiljne proizvodjače usmjerene na proizvodnju u plastenicima, voćnjacima, nasadima s uskim redovima i uzgojem peradi. Odličan radijus okretanja i kvalitet motora kobiniran sa statičnim 4x4 pogonom i inovativnim dizajnom čine Cromo idealnim za sve terene i višestruku primjenu.

Motor

Dva Kubota tipa motora posljednje generacije pokreću CROMO: jedan trocilindrindrični koji daje snagu od 26 KS pri 3000 o/min i drugi četvorocilindični koji daje snagu od 35,6 KS pri 3000 o/min. Oba motora su sa indirektnim ubrizgavanjem i klasičnim usisom, vodenim hlađenjem i osiguravaju veliku snagu pri obrtnom momentu već od malih obrtaja motora. Pouzdanost, smanjena buka i razina vibracija su karakteristike koje ga stavljaju među najperformantnije u kategoriji.

Prijenos

Mekani mijenjač s 12 brzina: 8 napred i 4 unazad bez preklapanja opsega, racionalno su rasporedjene da pokriju širok spektar upotrebe, upotrebljavajući snagu koju daje motor čine vozilo produktivnim za proizvodnju u svim radnim uvjetima. Maksimalna brzina do 30 km/h je neophodna u brzom prebacivanju i vožnji na putu.

Karakteristike Motora
CROMO K30
CROMO K40
Proizvođac
Kubota
Kubota
Model
D1105 E3B
V1505 E3B
Broj cilindara
3
4
Kubikaža
1123
1498
Ubrizgavanje
Natural
Natural
Razina emisije plinova
Tier 3
Tier 3
Snaga (KW/KS)
19 / 26
26,2 / 35,6
Broj obrtaja (o/min)
3000
3000
Maximalni obrtni moment (Nm/rpm)
70,4 / 2200
96,5 / 2200
Hlađenje
Voda
Voda


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Ferrari Cromo K30/40 AR/RS

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam vaš Novocommerce International 💚💛
Da li se u gnijezdu pronašla kakva John Deere igračka? 🎁🐰 Šaljite nam slike u komentaru 🤗
#novocommerce