Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ferrari
  • 05.10.2014. 20:00

Traktor Ferrari Cobram V65

Ferrari Cobram V65 je model traktora snage od 42 kW do 42 kW.

  • 2.405
  • 106
  • 0

Ferrari Cobram serija 65 je specijalizirana serija traktora dizajnirana za primjenu u izrazito uskim redovima vinograda, voćnjaka, staklenika i ostalih usjeva, u ljetnim i zimskim mjesecima.

Opremljeni su trocilindričnim VM motorima s direktnim ubrizgavanjem, pružajući pritome 56 KS.

Cobram AR

Cobram AR je izodiametrički traktor, dostupan u jednosmernoj ili reverzibilnoj verziji sa centralnim zglobom.

Cobram AR je praktična verzija Cobram traktora i kao takav najpogodniji za različite namjene. Zahvaljujući svojim kvalitetima Cobram AR traktori su idealni za vinogradarski i voćarski sektor.

Stupanj prijenosa kod svih Cobram traktora daje odličan opseg brzine. Mijenjači su uvek progresivni i bez preklapanja, tako da je moguće odabrati pravi stupanj prenosa za svaku situaciju posebno.

Cobram RS

Cobram RS je izodiametrički traktor, dostupan u jednosmernoj ili reverzibilnoj verziji s upravljanjem na točkove.

Cobram RS je najpraktičnija verzija Cobram traktora i kao takav najpogodniji za različite namjene. Zahvaljujući svojim kvalitetima Cobram RS traktori su idealni za vinogradarski i voćarski sektor: kompaktni gabariti, velike snage, kao i za ostale Cobram isodiametričke traktore, točan raspored težine na osovinama s mašinom pod radnim opterećenjem, čine neusporedivo učinkovite Cobram RS traktore u vinogradima i voćnjacima.

Cobram MT

Cobram MT s upravljanjem na točkove je verzija traktora za košenje trave, mašina koja je za posebnu upotrebu u brdskim predjelima i padinama, moćan, pouzdan i siguran. Cobram MT su namijenjeni za upotrebu u teškim uvjetima s maksimalnim opterećenjem, pružaju veliku produktivnost, osobito kada su u pitanju performanse, sigurnost i udobnost vozača: udobne kabine, karakteristične jednostavne kontrole, čine praktično i udobno okruženje za vožnju i rad.

Strukturu karakterizira nizak centar gravitacije za maksimalnu stabilnost na padinama, sa dovoljnim međuosovinskim prostorom na podu za racionalan protok košene trave pod vozilo. Self Cleaning Sistem® , inovativni dvostruki sistem ventilatora koji jamče konstantno čišćenje radijatora i rešetki za ventilaciju kabine i traktora, štiti rashladni sistem od prašine i zapušenja za vrijeme košenja koje dolazi od ostataka trave. Dvostruki Plivajući Sistem® pomaže zadnju vezu i omogućuje opremi harmonično plivanje na terenu što daje optimalno korišctenje i kvalitetno košenje.