Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belarus
  • 02.11.2013. 20:00

Traktor Belarus 300

Belarus 300 je model traktora snage od 25 kW do 25 kW.

  • 3.171
  • 150
  • 0

Belarus traktori serije 300 s pogonom na sva četiri kotača koje proizvodi bjeloruska tvornica MTZ. Uvelike su zastupljeni u zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza, ali i u SAD-u pa se procjenjuje da modeli Belarus traktora čine oko 10% svjetske proizvodnje. Proizvodna grupa Belarus objedinjuje 11 tvornica, koje sudjeluju u proizvodnom postupku, s više od 20.000 zaposlenika. Od 1946. godine kada je počela proizvodnja Belarus traktora do danas proizvedeno je više od 60 modela.

Belarus traktori pokazuju izvrsne uspjehe prilikom obavljanja svih poljoprivrednih poslova. Dizajnirani su za razne poljoprivredne aktivnosti te pripremljeni za montirane, polumontirane strojeve, vučne strojeve i sprave.

Belarus 320

Belarus 320 je osnovni model s pogonom na sva četiri kotača vučne kategorije 0.6, s dizel motorom snage 36 KS. Namijenjen je za radove u poljoprivredi, industriji te pomoćnim poslovima za održavanje.


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Belarus 300

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]