Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Findri
  • 22.09.2017. 09:00

Soil Max za postavljanje drenažnih cijevi s GPS-om

Tvrtka Findri predstavlja Soil Max Gold Digger ZD 48 Stealt - stroj za postavljanje drenažnih cijevi na kojem je ugrađen GPS s visokom preciznošću! Nude i mogućnost najma stroja!

  • 851
  • 48
  • 0

Tvrtka Findri d.o.o. predstavlja Soil Max Gold Digger ZD 48 Stealt - stroj za postavljanje drenažnih cijevi u poljoprivredi na kojem je ugrađen GPS s visokom preciznošću. S GPS opremom se odrađuje snimanje polja i detektiranje najproblematičnijih točaka na zemljištu.

Drenaža znatno poboljšava strukturu tla, a snimanjem najnižih točaka smanjuje se investicija ulaganja u cijevi. S tim podacima ovaj stroj automatski polaže cijevi na potrebno mjesto i dubinu. Nakon snimanja na red dolazi drenažni plug čija je radna dubina do 120 centimetara. Drenažne cijevi su obložene filtrom od kokosovih vlakana tako da nije potrebna filtracija drugim materijalima kao što je šljunak.

Za podatke i mogućnost usluge iznajmljivanja ovog stroja ili mapiranja tla obratite se tvrtki Findri d.o.o. Cijena mapiranja i digitalnog snimanja tla GPS-om je 300 kuna po hektaru.

Gold Digger je trenutno jedini ovakav stroj u Hrvatskoj. Za njegov rad potrebna je što veća masa i snaga traktora zbog već spomenute maksimalne radne dubine od 120 centimetara. Nakon drenaže zemljište je dovoljno proći kratkom tanjuračom.

U videu pogledajte rad stroja Soil Max Gold Digger ZD 48 Stealt!


Tagovi

Findri Soil Max Gold Digger Prezentacija 2017 Farm Show Drenažne cijevi GPS Drenažni plug


Partner

Findri d.o.o.

Zagrebačka 76a, 10360 Sesvete, Hrvatska
tel: +385 1 2012 851, e-mail: findri@findri.hr web: http://www.findri.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]