Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIP
  • 25.04.2017. 14:30

Savršena prilagodba i ušteda energije sa SIP-om!

S-FLOW sustav omogućava potpuno prilagođavanje grebena terenu, a u kombinaciji s hidropneumatskim rasterećivanjem osigurava jednakomjeran pritisak na podlogu i čist otkos!

  • 1.997
  • 145
  • 0

Savršeno prilagodite i uštedite energiju uz pomoć SIP tehnologija. Priključak S-FLOW predstavlja inovativno prednje priključivanje grebena kosilice. Sustav omogućava potpuno prilagođavanje grebena terenu, a u kombinaciji s hidropneumatskim rasterećivanjem osigurava jednakomjeran pritisak na podlogu i čist otkos.

Prilikom košnje na neravnom terenu izazov je postići ravnomjerno rasterećivanje grebena kosilice. Greben kosilice u pravilu u nižim položajima prelazi preko izbočina s premalom silom, a u gornjim položajima s prevelikom. Inteligentni dizajn sistema hidropneumatskog rasterećivanja S-FLOW osigurava da greben prati teren optimalnim, u svim položajima jednakim pritiskom.

Visoka kvaliteta brze prilagodbe

S-FLOW inovativna tehnologija

Zahvaljujuči zatvorenom hidropneumatskom sistemu rasterećivanja koji je u potpunosti neovisan o traktorskoj hidraulici, postiže se visoka kvaliteta brzog prilagođavanja terenu bez obzira na brzinu košnje i oblik terena. Kod rasterećivanja vezanog na traktorsku hidrauliku odaziv je značajno sporiji. Razlog za to je velika količina ulja, koja se preteka iz traktora u cilindre. U nezavisnom sistemu S-FLOW je tek 1 dl ulja, što bitno utječe na odaziv i brzinu prilagođavanja terenu.

Kinematika priključka organizirana je na način da greben ostaje u vučenom položaju (mehanizam s četiri ručice). U slučaju naleta na prepreku u trenutku, kada je stroj u radnom položaju, taj se pomakne nazad i gore. Takva kinematika omogućava košnju s većim radnim brzinama i bezopasnu košnju na nepoznatim terenima.

Dostupnost S-FLOW priključka

Maksimalan kut prilagođavanja terenu je ±28°

Priključak S-FLOW dostupan je kod kosilica bez gnječilice kao i kod modela s prstnim kondicionerom ili gumenom gnječilicom:

- za prednje kosilice bez gnječilice SILVERCUT DISC 300 F i 340 F
- za prednje kosilice s gumenom gnječilicom SILVERCUT DISC 300 F RC
- za prednje kosilice s prstnim kondicionerom SILVERCUT DISC 300 F FC, 340 F FC

U grafu ispod pogledajte usporedbu raspodjele težine prilikom upotrebe sustava hidropneumatske suspenzije i korištenja opruga uz različite položaje hoda kosilice.

Usporedba raspodjele težine prilikom upotrebe sustava hidropneumatske suspenzije (narančasta) i korištenja opruga (plava) uz različite položaje hoda kosilice

Iznimna kinematika osigurava savršeno prilagođavanje terenu. Omogućena je učinkovita košnja za stočnu hranu bez primjesa.

Savršeno prilagođavanje terenu

Prilikom košnje uzbrdo greben se prilagođava do +14° i do -6° nizbrdo. Time postižemo ravnomjernu visinu otkosa bez obzira na položaj grebena. Maksimalan vertikalni hod grebena je od -200 mm do +300 mm.

Ravnomjerna visina otkosa bez obzira na položaj grebena

Za više informacija o kondicionerima ili gnječilicama, obratite se tvrtki SIP predstavniku Željku Šoštariću na 091/3024-080, zeljko.sostaric@sip.hr


Tagovi

SIP Kosilica Gnječilica Kondicioner S-Flow Rasterećenje Pritisak Silvercut Disc


Partner

SIP Strojna industrija d.d.

Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 (0) 3 703 85 00, e-mail: zeljko.sostaric@sip.si web: https://www.sip.si/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]