Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • BC Institut
  • 16.03.2016. 15:30

Prestižna nagrada za Bc hibride kukuruza

Proizvodi Bc Instituta, Bc Hibridi, osvojili su 1. mjesto u kategoriji Sjeme hibrida kukuruza.

  • 604
  • 76
  • 0

Bc Institut, sjemenarska tvrtka s vlasititim oplemenjivačkim pogramima najvažnijih ratarskih kultura, dobitnik je prestižne nagrade "BestBuy Award" za Hrvatsku, koju dodjeljuje međunarodno certifikacijsko udruženje ICERTIAS iz Švicarske.

U velikom istraživanju tržišta pod nazivom "Best Buy Award-Agriculture-Croatia-2016./2017.", koje je udruženje ICERTIAS provelo na području Republike Hrvatske, proizvodi Bc Instituta, Bc Hibridi, osvojili su 1. mjesto u kategoriji Sjeme hibrida kukuruza.

Nagrada kao potvrda tradicije i kvalitete

Istraživanje je provedeno u skladu s međunarodno priznatim znanstvenim metodama, kojima su izmjereni iskustvo i zadovoljstvo agronoma i poljoprivrednika o tome tko na tržištu daje uistinu najbolji omjer cijene i kvalitete.

Ova nagrada je još jedna potvrda tradicionalno pouzdane kvalitete proizvoda Bc Instituta, koji već 119. godina stvara vlastite kultivare ratarskog bilja, proizvodi i distribuira visokokvalitetno sjeme svojih kreacija te pridonosi poboljšanju poljoprivredne proizvodnje i kvaliteti života svojih potrošača.

"Iznimno smo počašćeni ovakvim rezultatima i očitom podrškom kupaca. Zahvaljujemo našim kupcima na podršci koju nam pružaju i dajemo riječ da ćemo nastaviti istraživati, razvijati i prilagođavati Bc hibride potrebama svojih sadašnjih i budućih kupaca", izjavio je povodom preuzimanja nagrade predsjednik uprave dr.sc. Ivica Ikić.


Povezana biljna vrsta

Kukuruz

Kukuruz

Sinonim: kuruza, koruza | Engleski naziv: Grain maize | Latinski naziv: Zea mays L.

Kukuruz je jednogodišnja biljka jarog tipa razvića, a njegova dužina vegetacije od nicanja do pune zriobe ovisi od osobine sorte, odnosno hibrida, s jedne strane, i uvjeta uzgoja,... Više [+]

Tagovi

BestBuy Award Bc hibridi kukuruza Kukuruz ICERTIAS Sjeme kukuruza Bc Institut


Partner

Bc Institut d.d. Zagreb

Dugoselska 7, Rugvica, 10370 Dugo Selo, Hrvatska
tel: +385 (0)1 2781-510, e-mail: bc-uprava@bc-institut.hr web: http://www.bc-institut.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]