Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 24.12.2015. 11:00

Poljoprivrednom obrtu pola milijuna kuna

Obrtu Roberta Barišića isplaćeno je pola miijuna IPARD sredstava za nabavu poljoprivrednih strojeva.

  • 520
  • 64
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Poljodjelskom obrtu Bariša, vlasnika Roberta Barišića iz Starih Jankovaca u Vukovarsko-srijemskoj županiji, isplaćeno je 503.682,08 kuna za kupnju poljoprivredne mehanizacije i opreme. IPARD sredstvima nabavljeni su traktor, kultivator te pneumatska sijačica za sjetvu kukuruza, soje, šećerne repe i suncokreta. Korisnik je kroz navedeno ulaganje obnovio i modernizirao proizvodnju te povećao rentabilnost poslovanja.


Tagovi

IPARD Mjera 101 Obrt Bariša Robert Barišić Stari Jankovci Vukovarsko-srijemska županija


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]