Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • POD
  • 10.08.2017. 13:30

POD i ove godine na Farm Showu!

I ove godine potražite Proizvodnju opruga Dežanovac na Farm Showu! Očekuje vas velik izbor poljoprivredne mehanizacije i novosti koje imaju u ponudi.

  • 1.454
  • 89
  • 0

Bliži nam se četvrto izdanje sajma poljoprivredne mehanizacije Farm Show 2017. Ove se godine očekuje još veća raznolikost izlagača, ali su neki od njih već sudjelovali i ponovno će u periodu od 25.08. do 27.08. biti na Farm Showu.

Jedan od izlagača koji su ponovno na Farm Show-u je tvrtka Proizvodnja opruga Dežanovac d.o.o. koja će ove godine pokazati djelić svoje ponude, gdje bi posebno istaknuli Pottinger liniju za obradu tla, odnosno sijačice, plugove, rotodrljače, grubere i dr.

Generalni zastupnici za Zetor i Pottinger

Od prosinca 2016. g. tvrtka POD d.o.o. postala je novim generalnim zastupnikom Zetor proizvodnog programa u RH. Iako se radi o novitetu u ponudi tvrtke POD iz Dežanovca, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u korisničkoj podršci, servisiranju i prodaji mehanizacije, uvođenje Zetor proizvodnog programa predstavlja samo daljnji razvoj i rast tvrtke.

Uvođenjem Zetor traktora u ponudu Dežanovačkog proizvođača opruga, korisnicima je omogućeno da na jednom mjestu pronađu rješenja za veliku većinu svojih potreba - od traktora sa odgovarajućom poljoprivrednom mehanizacijom i priključcima, pa sve do ovlaštenog servisa i prodaje originalnih rezervnih dijelova uz post prodajnu podršku.

POD d.o.o. generalni zastupnik Zetor proizvodnog programa u RH

Osim zastupništva za Zetor proizvode, POD d.o.o. je također generalnim zastupnikom renomiranog austrijskog proizvođača poljo-mehanizacije Pottinger za kojega također, osim prodaje osigurava servis i originalne rezervne dijelove.

Što lakše i bezbolnije do poljoprivredne mehanizacije

Novost u ponudi POD d.o.o.-a su i povoljni uvjeti financiranja kojima je korisnicima omogućeno da izaberu jedan od tri modela financiranja:

  • "Pola-pola" uz 0 % kamate. Odnosi se na financijski leasing za nabavku strojeva i opreme gdje se prilikom kupnje plaća polovica iznosa a druga polovica nakon godinu dana.
  • "Trećine" uz 0,9 % kamate. Za nabavku strojeva i opreme gdje se prilikom kupnje plaća trećina iznosa, nakon godine dana druga trećina a nakon dvije godine treća trećina ukupnog iznosa.
  • "Standard" uz 1,9% kamate. Financijski leasing za kupnju strojeva i opreme s učešćem, otplatnim periodom od 5 godina uz mjesečne anuitete.

Kod sva tri modela financiranja naknada za obradu je 1,5% ukupnog iznosa, a djelatnici POD d.o.o. posredovat će pri odobravanju leasinga te je sve moguće riješiti na jednom mjestu.

POD d.o.o. Vas poziva da ih posjetite na njihovom štandu, pogledate dio ponude te zatražite više informacija o izloženim primjercima i o ostalim djelatnostima tvrtke.


Tagovi

POD Zetor Pottinger Farm Show Izlagač Sajam Financiranje Poljoprivredna mehanizacija


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer