Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 27.03.2014. 20:49

PMT na Proljetnom sajmu u Gudovcu

Posjetite izložbeni prostorm PMT-a od 28. - 30. ožujka na Bjelovarskom proljetnom sajmu

  • 749
  • 86
  • 0

I ove godine se tradicionalno, zadnji vikend u ožujku, održava Proljetni međunarodni sajam u Bjelovaru. Među mnogobrojnim izlagačima poljoprivredne mehanizacije možete posjetiti i PMT - Poljoospkrbu međunarodnu trgovinu koja će s ponosom izložiti svoj proizvodni asortiman na 17. međunarodnom proljetnom sajmu u Bjelovaru, sajamski prostor Gudovac.

Ove godine PMT je promijenio lokaciju izložbenog prostora te ih sada možete naći na izložbenom prostoru 8c prema priloženoj karti sajma. Ovo je do sada najveći izložbeni prostor, a za sve posjetitelje su pripremili veliki izlagački program na kojem prikazuju Valtra traktore, cijelu paletu Vaderstad mehanizacije za obradu tla i sjetvu, Bauer sustave za navodnjavanje, Avant zglobne višenamjenske utovarivače te mehanizaciju domaćeg proizvođača Labinprogres TPS.

PMT je 1. srpnja 2013. postao ovlašteni partner za kompletan Massey Ferguson i Challenger program za područje Slavonije i Baranje, uz njihov izložbeni prostor, na susjednom prostoru 8e zajedno sa distributerom, tvrtkom Austro-Diesel, izlažu kompletnu paletu Massey Ferguson traktora i kombajna te po prvi puta u Hrvatskoj i traktor gusjeničar Challenger.

Potražite ih na oba izložbena prostora i sa zadovoljstvom će Vam pokazati sve novitete i mogućnosti rada poljoprivredne mehanizacije.

Prošle godine je osnovana "Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH" čiji su član i prva zajednička odluka Udruge je da se od ove godine prisustvuje samo na jednom bjelovarskom sajmu kroz godinu, a to je upravo ovaj predstojeći 17. proljetni međunarodni bjelovarski sajam.

Udruga također radi na svom vlastitom Farm Show-u koji bi se trebao održati u kolovozu u Osječko-baranjskoj županiji o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Posjetite izložbeni prostor PMT-a gdje ćete biti dočekani kao rado viđeni gost, a uz okrijepu i ugodno druženje saznajte odgovore na sva pitanja i upoznajte se sa novitetima u poljoprivrednoj mehanizaciji.

Izložbeni prostor tvrtke PMT na Bjelovarskom sajmu

Tagovi

Proljetni sajam u Gudovcu Bjelovar Vaderstad Mehanizacija Bauer Avant Labinprogres-TPS Austro-Diesel Traktor gusjeničar Challenger Massey Ferguson Farm Show


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P