Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Syngenta
  • 01.04.2016. 08:30

Pažljivo čitaj, odgovori i poklon uz Lumax osvoji!

Zašto je Lumax® najbolji izbor za rano suzbijanje korova u kukuruzu?

  • 513
  • 24
  • 0

Zaštitom kukuruza od korova neposredno nakon nicanja pa do tri razvijena lista kukuruza (rani post-em), izbjegava se negativan utjecaj na prinos. Upravo Lumax® predstavlja okosnicu zaštite suzbijanja korova u ranom post-u kukuruza kao uvjerljivo najselektivniji (za usjev najsigurniji) herbicid u kukuruzu. Čak i primjena u kasnijim stadijima kukuruza ne uzrokuje štete ili zastoj u rastu usjeva.

Zašto je Lumax® najbolji izbor za rano suzbijanje korova u kukuruzu?

Zaigraj sa Syngentom! Klikni OVDJE, odgovori na pitanje i osvoji poklon!

Lumax® najizraženije djeluje na tvrdokorne korove kao što su europski mračnjak (abutilon), loboda, dikica, ambrozija i na ostale jednogodišnje uskolisne i širokolisne korove.

Lumax® ima najšire vrijeme primjene (od sjetve do trećeg lista kukuruza) čime korisniku pruža fleksibilnost u primjeni. Također ima posebno izraženo dugotrajno (rezidualno) djelovanje zbog čega sprječava naknadni ponik korova. Korove u nicanju dugo drži pod kontrolom čime omogućava nesmetan razvoj i ostvarivanje punog potencijala prinosa kukuruza. Lumax® pravovremeno odstranjuje konkurenciju korova i iznimno je siguran (selektivan) za usjev kukuruza. Zbog visoke selektivnosti primjenom herbicida Lumax® postižu se viši prinosi u usporedbi s površinama tretiranim herbicidima u kasnijem klasičnom post tretmanu što je dokazano u brojim OptiTech pokusima kao i u proizvodnji.

Kupili ste Lumax? Uzmite račun i požurite na Syngenta izložbeni prostor na 19. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu - prvih 15 najbržih koji dokažu kupovinu Lumaxa, kući odnosi poklon!

Preporuka za primjenu Lumaxa

Herbicid Lumax najbolje je primijeniti kada je većina korova iznikla i kada je kukuruz u stadiju 3 lista. Tada će se iskoristiti sve prednosti ovog herbicida: - djelovat će kontaktno na korove koji se nalaze na površini tla, ali i preko zemlje (rezidualno), pri čemu sprječava naknadni ponik korova. Na taj način, ranom i dugom eliminacijom korovne flore, osigurava i više urode.

Doza:

  • prije nicanja kukuruza 3,5 - 4 l/ha
  • Nakon nicanja kukuruza 3,5 l/ha, uz dodatak okvašivača Etalfix Pro 0,15 l/ha.

Posjetite Syngentu na Bjelovarskom sajmu!

Ukoliko još niste nabavili Lumax, sada je pravo vrijeme da to učinite jer Syngenta je pripremila raznolike nagrade. Najbržih petnaest posjetitelja Bjelovarskog proljetnog sajma u Gudovcu, koji dođu na Syngentin izložbeni prostor te dokažu računom da su kupili Lumax za minimalno 1 ha, ponijeti će kući vrijedne nagrade!

Vidimo se u Gudovcu od 01. do 03. travnja!


Tagovi

Syngenta Lumax Bjelovarski sajam Zaštita kukuruza Herbicid Poklon Korov u kukuruzu Abutilon Ambrozija Suzbijanje korova Zaštita kukuruza


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/