Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Syngenta Agro
  • 16.03.2016. 08:30

Osvoji poklon uz hibride nove generacije!

Nova generacija stabilnih, adaptibilnih i visoko prinosnih hibrida kukuruza.

  • 302
  • 27
  • 0

Razvojem nove genetike te pažljivom selekcijom kroz brojne pokuse, Syngentin tim stručnjaka za hrvatsko tržište odabrao je novu generaciju stabilnih, adaptibilnih i visoko prinosnih hibrida kukuruza.

Uz SY Iridium, SY Ulises, SY Senko i SY Sincero koji su u prodaji od prošle sezone, 2016. godine Syngenta uvodi novu generaciju hibrida. Riječ je o još bržim i jačim igračima, a to su SY Arioso, SY Dartona i SY Kreon.

Još brži i jači Syngentini igrači!

SY Arioso je rani hibrid odličnog potencijala prinosa suhog zrna u svim uvjetima proizvodnje. Vrlo stabilan u različitim uvjetima proizvodnje, adaptibilan na svim tipovima tala. SY Arioso ima brzi rani porast, brzo otpušta vlagu što rezultira vrlo niskom vlagom zrna u berbi. Preporučuje se za rane sjetve i za proizvodnju suhog zrna.

Novost iz FAO grupe 390 je hibrid SY Dartona koji se u 2015. godini diljem Hrvatske pokazao kao najstabilniji hibrid s prinosima i znatno višim od 10 tona. Iz Syngente sa sigurnošću tvrde kako je zaslužio titulu univerzalnog hibrida za sve tipove tla i uvjete proizvodnje. SY Dartonu odlikuje čvrsta stabljika koja ne poliježe, ima iznimno visok potencijal za prinos kvalitetnog zrna, vrlo brzo otpušta vlagu, a stabilan je i adaptibilan na srednje teškim i teškim tlima. SY Dartoau preporučuje se za intenzivnu proizvodnju i postizanje najviših prinosa vrhunske kvalitete zrna.

Iz FAO grupe 420, na tržište dolazi SY Kreon, hibrid dugih, ujednačenih i kompaktnih klipova iznimno lijepog i visokokvalitetnog zrna. SY Kreon posjeduje visoku tolerantnost na bolesti (fusarium) što je i jedan od razloga zašto ga se preporučuje proizvođačima koji žele kvalitetno i zdravo zrno, za intenzivnu proizvodnju i berbu u zrnu i klipu. Ovaj hibrid stabilan je i u uvjetima stresa izazvanog sušom i visokim temperaturama.

Pažljivo ste pročitali članak? A sada se zaigrajte s nama i osvojite Syngenta poklone!
Kliknite OVDJE i pristupite Facebook nagradnoj pitalici!

Nova Powercell tehnologija

Kao još jedan dokaz Syngentinog koraka dalje u selekciji hibrida kukuruza, razvijena je nova "Powercell" tehnologija za proizvodnju kvalitetne silaže. Pored osobine "stay green" (biljke dulje ostaju zelene) pomno odabrani Syngentini silažni "igrači" imaju tzv. "stay young" osobinu koja podrazumijeva zadržavanje probavljivosti na visokoj razini kroz duži period. "Powercell" hibridi SY Senko i SY Sincero odličan su izbor iz nove generacije hibrida.

Za više informacija o novim Snygentinim hibridima kukuruza, kontaktirajte njihov stručni tim na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Syngenta Hibridi Hibrid kukuruza


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.