Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sve na jednom mjestu
  • 21.01.2015. 13:00

Od savjeta za prijavu na mjere do mehanizacije!

Lateran Agro: od traktora i mehanizacije, rezervnih dijelova, servisa pa sve do edukacija za rukovanje modernom tehnologijom, ali i usluga savjetovanja za prijave na mjere ruralnog razvoja!

  • 1.517
  • 81
  • 0

Tvrtka Lateran d.o.o. osnovana je 1992. godine, sa sjedištem u Vinkovcima, na adresi Zalužje 42. Od samih početaka jedna od osnovnih djelatnosti su uvoz, distribucija i servis poljoprivredne mehanizacije. Agro odjel tvrtke Lateran oduvijek je težio suradnji direktno sa proizvođačima, čime sve svoje kupce stavlja u osobito povoljan položaj jer kroz suradnju sa Lateranom, surađuju direktno s proizvođačem, što im omogućuje brojne pogodnosti, od brze isporuke i najpovoljnijih uvjeta kupovine strojeva i originalnih rezervnih dijelova pa do kvalitetnog i stručno osposobljenog servisa, koji je upravo i obučen od strane samog proizvođača.

Od domaće do strane mehanizacije

Lateran Agro je najveći distributer traktora Landini za Republiku Hrvatsku, a osim traktora, na skladištu možete pronaći veliku količinu originalnih Landini rezervnih dijelova te ulja i maziva Agrolube, koje Landini preporučuje za ugradnju u svoje traktore. Lateran Agro servis i dalje brine za sve prodane Landini traktore, a prema potrebi izlazi na teren i rješava sve probleme u najkraćem mogućem roku.

Vogel&Noot mehanizacija

Osim traktora Landini, Lateran Agro već dugi niz godina distribuira na hrvatskom tržištu renomirane proizvođače poljoprivredne mehanizacije kao što su Vogel&Noot Austrija, Welger Njemačka, Rauch Njemačka, Dieci Italija, Fliegl Njemačka, Lely Nizozemska, Faucheux Francuska, Mengele Njemačka, FerroFlex Mađarska, Maschio Italija, Seko Italija, Sipma Poljska, Quivogne Francuska, Consum Srbija, zatim nekoliko slovenskih proizvođača, od kojih se izdvajaju SIP Šempeter, Creina Kranj, Agromehanika Kranj i INO Brežice. Osim stranih, Lateran Agro distribuira na hrvatskom tržištu domaće proizvođače OLT Osijek i Gramip Dubrava.

Dodatni programi za poljoprivrednike

Pored poljoprivredne mehanizacije, Lateran Agro u svojoj ponudi ima široku paletu dodatnog programa za poljoprivredu, kao što su strojevi za visokotlačno čišćenje Kärcher Njemačka, motorne pile i kosilice Husqvarna, kardani Cerjak, visokokvalitetne mreže, veziva i folije za baliranje, sve vrste rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve, ulja i maziva te nešto za najmlađe, modele - makete poljoprivrednih strojeva SIKU, Bruder i Rolly toys Njemačka.

Farmtech prikolica

Edukacije za rukovanje modernih tehnologija!

Kako bi maksimalno iskoristili svoje dugogodišnje iskustvo u poljoprivredi, Lateran Agro ulaže veliki trud u edukaciju svojih kupaca. Za jednostavnu i učinkovitu primjenu moderne tehnologije na svojim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Posebno izdvajaju distribuciju računalnog programa za inteligentno upravljanje i organiziranje poljoprivredne proizvodnje, kao i suvremenih navigacijskih sustava u funkciji precizne poljoprivrede.

Usluge savjetovanja za korištenje mjera ruralnog razvoja!

Lateran Agro posebno izdvaja novu uslugu Lateran Agro Consulting. Putem ove usluge Lateran Agro pruža svojim kupcima savjetovanje za jednostavno korištenje mjera ruralnog razvoja. Uz njihove stručnjake kupovina poljoprivredne mehanizacije kroz mjere ruralnog razvoja postaje brz, jednostavan i efikasan posao.

Posjetite Lateran Agro!

Fliegl prikolice

Novu poslovnu godinu Lateran Agro započeo je bogatom isporukom modernih strojeva svojim kupcima od kojih možemo izdvojiti Fliegl prikolice za razbacivanje stajnjaka, cisterne, Tehnostroj tandem prikolice, Maschio Gaspardo sijačice i mnoge druge. Svojom kvalitetnom poslovnom politikom, dugogodišnjom prisutnošću na tržištu i profesionalnim odnosom prema svakom kupcu, Lateran Agro uvijek ima isti cilj, a taj je dostizanje najviših standarda u svim aspektima svog poslovanja.

U galeriji ispod članka pogledajte fotografije prodajnog asortimana tvrtke Lateran Agro, a u slučaju potrebe za bilo kakvim dodatnim upitima ili pojašnjenjima, Lateran Agro stručnjaci svojim kupcima stoje na raspolaganju i pozivaju poljoprivrednike da ih posjete u njihovom prodajnom prostoru u Vinkovcima. Također ih možete kontaktirati na jedan od niže navedenih kontakata!

Kontakt:

Lateran d.o.o.
Zalužje 42, 32100 Vinkovci
tel: +385 32 352 066
mob: +385 91 115 3333
e-mail: agro@lateran.hr


Fotoprilog


Tagovi

Lateran Agro Vinkovci Landini rezervni dijelovi Agroklube ulja i maziva Vogel&Noot Welger Fliegl prikolice Tehnostroj tandem Gaspardo sijačice Lateran Agro Consulting Mjere ruralnog razvoja

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P