Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 30.06.2017. 09:00

Novi modeli Valtra N i T serije sa SmartTouchem!

Valtra širi svoju četvrtu generaciju N i T serije uvođenjem novih modela i SmartTouch naslona za ruku na modelima Versu i Direct!

Foto: valtra.com
  • 2.285
  • 286
  • 0

Valtra širi svoju četvrtu generaciju N i T serije uvođenjem novih modela i SmartTouch naslona za ruku na modelima Versu i Direct. Svi novi modeli usklađeni su s regulativom EU i dostupni su s brzinama do 60 km/h.

Valtra SmartTouch integrira ergonomski naslon za ruku s višenamjenskom ručkom, prekidačima ventila, stražnjim spojem i kontrolom PTO, zaslonom osjetljivim na dodir i kontrolnom pločom, omogućujući da su funkcije traktora u blizini upravljača. S iznimkom vozačevog sjedala i klima uređaja, Valtra SmartTouch omogućuje vozaču da nadzire sve što je u traktoru.

Zadnja riječ tehnologije na Valtra modelima

N i T serije traktora sada dolaze s laganim za korištenje SmartTouch naslonom za ruku. Funkcijama se sada može pristupiti s maksimalno dva prebacivanja ili dodira, donoseći prednosti poljoprivrednicima koji žele iskoristiti tehnologiju preciznog uzgoja i poljoprivredu podići na potpuno novu razinu. SmartTouch je dizajniran i projektiran u Finskoj, a nagrađen je nagradom za dizajn Red Dot u travnju 2017. Korisničko sučelje SmartTouch je jednako S4 seriji koji je predstavljen na SIMA sajmu u veljači 2017. godine.

Novi model Valtra N serije traktora

Traktori T i N serije koriste zadnju riječ tehnologije powershift transmisije na tržištu. Brzina se može povećati guranjem ručice i smanjivati povlačenjem dok istodobno kontrolirate snagu ubrzavanja ili usporavanja. Nema potrebe za promjenom između poluge i papučice, budući da su savršeno sinkronizirani cijelo vrijeme.

Ručica s programabilnim funkcijskim gumbima omogućuje vozaču da upravlja strojem bez podizanja ruke. Postavljena je okomito na naslon za ruku kako bi omogućila prirodnu poziciju ruku kada se određuje brzina gurajući ili povlačeći ručku. Dizajn omogućuje vozaču da odmara palac dok ne upravlja ručkom, a mekani gumeni materijal sprječava da ruka sklizne tijekom vožnje na neravnom terenu. Vozilom se upravlja pomicanjem ručice lijevo i desno, naprijed i nazad, poput kompjuterskog miša.

9-inčni zaslon osjetljiv na dodir - jednostavniji od pametnog telefona

9-inčni zaslon osjetljiv na dodir dizajniran je tako da omogućava jednostavnu prilagodljivost traktora i pristup naprednim značajkama, kao što su U-Pilot, Auto-Guide i druge opcije za preciznu poljoprivredu. Uređaj je jednostavniji za upotrebu od modernih pametnih telefona; interaktivna slika traktora olakšava lociranje i pristup svim funkcijama u manje od tri dodira na ekranu. Valtra SmartTouch omogućava vozaču da postavlja neograničen broj korisničkih profila, ako je to potrebno. Zasloni za Auto-Guide, ISOBUS i sigurnosnu kameru potpuno su integrirani, tako da nema potrebe za dodatnim monitorima, čime se poboljšava vidljivost iz kabine.

Unutrašnjost kabine na novom modelu Valtra traktora

Svatko, bez obzira na to je li koristio zaslon na dodir prije ili ne, može koristiti ovaj terminal s malo ili nimalo obuke. Pristup "One Step Less" osigurava da se vozač ne "izgubi" u izborniku, što značajno eliminira složenost i frustracije. Koraci navigacije su minimizirani, a navigacija je intuitivna na temelju slika i aktualne lokacije funkcije na traktoru.

Traktori T i N serije koriste zadnju riječ tehnologije powershift transmisije na tržištu

Maksimalna snaga N174 modela je narasla s novim dvostupanjskom podrškom do 201 konjskih snaga. Dodatni poticaj snage je velika prednost, pogotovo za PTO i vožnju cestom.

Proizvodnja i isporuka modela serije N4 i T4 (Versu i Direct) sa SmartTouch tehnologijom počinje u kolovozu 2017. godine.

Serija T proširena je dodatkom novih modela: T234 Direct i T254 HiTech, Active i Versu. Novi su to modeli s povećanom snagom koja je potrebna u najvažnijim radnim situacijama.

U videu pogledajte novu Valtrinu N4 seriju!

Foto: valtra.com


Tagovi

Valtra PMT N serija Traktor T serija Brzina Motor Prijenos Precizna poljoprivreda SmartTouch


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]