Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 18.10.2017. 15:00

Novi KUHN MERGE MAXX 950 za sakupljanje otkosa!

Brže skupljanje, centralizirane postavke, manje nečistoća u otkosu, manje kamenja u redovima, duži vijek trajanja noževa, stabilnost na padinama - sve to su prednosti sakupljača MERGE MAXX 950!

  • 630
  • 58
  • 0

Sa preko 10 godina iskustva u proizvodnji sakupljača s trakom, KUHN je upotpunio svoju ponudu sa novim MERGE MAXX 950 sakupljačem, dizajniranim za velike poljoprivredne sustave ili poljoprivrednike koji vrše usluge.

Pravilni otkosi kao priprema za silokombajn ili balirku su prioritet, a MERGE MAXX ispunjava taj zahtjev zbog vjetrobrana s valjkom koji se nalazi sprijeda i sa strana uređaja za sakupljanje.

On vodi ujednačenu količinu mase do trake, što je važno kod formiranja pravilnih otkosa. Valjak se nalazi sa donje strane vjetrobrana te automatski podešava svoj položaj u ovisnosti od mase. Za silokombajn ili balirku pravilni otkosi omogućavaju povećanje radne brzine za 2 do 3 km/h.

Originalan i ekskluzivan dizajn stroja

Sakupljač KUHN MERGE MAXX 950

Sa ovim sakupljačem sa trakom otkosi se mogu prilagođavati da odgovaraju svim strojevima, dok je broj prolaza i troškova smanjen. Originalan i ekskluzivan dizajn stroja sa dvije pokretne sekcije čini ga izuzetno prilagodljivim za razne širine skupljanja te konfiguraciji tla:

  • središnje sakupljanje sa prilagodljivom širinom kako bi odgovarao različitim širinama svim uređajima
  • jedan ili dva bočna otkosa
  • dvostruki otkosi, jedan u sredini i drugi sa strane

Kao i kod bilo kojeg drugog sakupljača, čistoća sakupljanja ovisi o konfiguraciji tla. Funkcija praćenja tla omogućena je na obje jedinice sa zglobnim klizačima, te jakim oprugama i okretnim točkama za vertikalni i kutni pomak.

MERGE MAXX sakupljač sa trakom može raditi sa različitim tipovima mase, čak i sa najnježnijom, te uvijek održava potpunu nutritivnu vrijednost pokosa.

Prednosti sakupljača MERGE MAXX 950

Brže skupljanje, centralizirane postavke, manje nečistoća u otkosu, manje kamenja u redovima, duži vijek trajanja noževa na silokombajnu znači manje vremena provedenog na poslu, stabilnost na padinama, kompaktnost kod transporta. Sve to su prednosti sakupljača MERGE MAXX 950.

Prateći uspjeh MM 700 u Sjevernoj Americi, novi MM 950 koji je napravljen po Europskim standardima i uvjetima, sa ekskluzivnim značajkama i atraktivnom cijenom, omogućit će KUHN-u da postane svjetski lider u ovom proizvodnom segment.

Stroj napravljen po Europskim standardima i uvjetima!

Za više informacija obratite se tvrtki Novocommerce International na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Novocommerce Sakupljač Košnja KUHN MERGE MAXX 950 Otkos


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰