Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dow AgroSciences
  • 02.04.2019. 18:00

Niču korovi u žitaricama - riješite ih se s provjerenim herbicidima!

Svaki proizvođač treba voditi računa s kojim korovskim vrstama ima problema u svojoj njivi i sukladno tome odabrati ciljano sredstvo. Dow AgroSciences proizvođačima nudi sredstva visoke kvalitete i učinkovitosti.

Foto: Dow AgroSciences
  • 1.001
  • 70
  • 0

Dolaskom toplijeg vremena povećava se i brojnost populacije korova u našim njivama. Stoga je od velike važnosti pravovremeno i pravovaljano izvršiti tretman zaštite žitarica herbicidom.

Svaki proizvođač treba voditi računa s kojim korovskim vrstama ima problema u svojoj njivi i sukladno tome odabrati ciljano sredstvo. Dow AgroSciences proizvođačima nudi sredstva visoke kvalitete i učinkovitosti.

Sigurni da ste suzbili korove

Sredstvo Lancelot 450 WG već je dobro poznati herbicid na našem tržišu u RH. Lancelot 450 WG kombinirani je herbicid za suzbijanje jednogodišnjih i višegodišnjih širokolisnih korova, kao što su osjak (boca), broćika (priljepača), ambrozija, šćir, mišjakinja, čestoslavica, rusomača, mak, loboda, kamilica, žabnjak, gorušica, potočnica i mnogi drugi. Primjenjuje se u pšenici, ječmu i zobi u dozi od 33g/ha od početka busanja do vidljivog drugog koljenca (dugo razdoblje primjene). Osim folijarnog djelovanja, posjeduje i rezidualno djelovanje, što znači da ste sigurni da će te suzbiti i korove u poniku do tri tjedna nakon tretiranja. Dolazi u pakiranju od 33 g za 1 ha i 500 g za 15 ha.

Svaki proizvođač treba voditi računa s kojim korovskim vrstama ima problema u svojoj njivi i sukladno tome odabrati ciljano sredstvo.

Sredstvo Mustang je herbicid namijenjen suzbijanju širokolisnih korova, kao što je kamilica, broćika, ambrozija, mračnjak, loboda, mak, poljska gorušica, obična konica, poljske krike, samonikli suncokret, mišjakinja, rusomača, poljska čestika, šćir, dvornik, potočnica, čestoslavica i druge korovske vrste u pšenici i ječmu. Primjenjuje se u dozi od 0,4-0,6 l/ha od početka busanja do vidljivog prvog koljenca (pakiranje - 0,5 l, 1 l).

Za više informacija o suzbijanju korova u žitaricama, obratite se tvrtki Dow AgroSciences na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Dow AgroSciences Zaštita od korova Žitarice Prskanje Lancelot 450 WG Mustang


Partner

Dow AgroSciences RH

Ulica Petra Hektorovića 2, Zagreb, Hrvatska
tel: (0)99 / 47 - 01 - 010, e-mail: afranjic@dow.com web: http://www.dowagro.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije