Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agraria
  • 24.08.2017. 10:30

New Holland traktori i Wielton prikolice na Farm Showu!

Na ovogodišnjem Farm Show-u tvrtka Agraria izložit će traktore New Holland od 85-260 KS te Wielton traktorske prikolice od 10, 12 i 14 tona nosivosti. Očekuju vas posebne akcije i pogodnosti!

  • 839
  • 74
  • 0

Na ovogodišnjem Farm Show-u koji će se održati od 25.-27.08.2017. godine na čepinskom Sportskom aerodromu kod Osijeka tvrtka Agraria izložit će traktore New Holland od 85-260 KS te Wielton traktorske prikolice od 10, 12 i 14 tona nosivosti.

Na FarmShow-u po prvi put će predstaviti T5 Utility seriju traktora, T7.260 AutoCommand s navigacijom, te potpuno novi model voćarsko-vinogradarskih traktora iz serije T4 F/N/V s BlueCab razinom 4 kabinom koja je nagrađena kao najbolja kabina u voćarsko-vinogradarskom segmentu s ekskluzivnim patentiranim sustavom dvostrukog filtriranja. Traktor se odlikuje snažnom hidraulikom, a prednje i stražnje vezivanje pružaju vrhunsku prilagodljivost.

Prikazat će dva modela iz serije T6, tri modela iz serije T5 te tri modela iz serije TD5.

Na sajmu T5, TD5 i T6 serija traktora

Tri modela T5 serije od 100-120 KS opremljeni su Tier 4B motorom i nizom performansi uz obnovljen dizajn. Poboljšan prednji ovjes, povećana stražnja podizna snaga, 16x16 Electro Command™ prijenos omogućuju poljoprivrednicima veću fleksibilnost u izvođenju radova s teškim strojevima

TD5 serija nudi robusan dizajn, učinkovitost i jednostavnost s udobnom kabinom koja je odlične vidljivosti.

Kod serije T5 Utility poljoprivrednici mogu birati između pogona na dva ili četiri kotača na svim Synchro-Shuttle™ modelima te širok izbor prijenosa, uključujući Dual Command™, Power Shuttle™ i Speed Creep koji odgovaraju individualnim zahtjevima.

T5 serija ima poboljšane funkcionalnosti Electro Command™ prijenosa.

Serija T6 uvodi novi stil i donosi vrhunsku snagu i učinkovitost, neusporedivu udobnost i upravljivost. Serija je opremljena s Tier 4B ECOBlue™ Hi-eSCR i naprednom tehnologijom motora. Dizajnirana da omogući glatku vožnju, snažnu vuču i laku upravljivost.

Posebne akcije i pogodnosti za posjetitelje sajma!

Za sve posjetitelje pripremili su posebne akcije povodom sajma u vidu specijalnih ponuda za financiranje preko leasinga za New Holland traktore iz serije T6 te akcijske cijene traktorskih prikolica Wielton!

Posjetite izložbeni prostor tvrtke Agraria na ovogodišnjem Farm Show-u!


Tagovi

Farm Show Agraria Sajam Mehanizacija New Holland Traktor Prikolica


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: [email protected] web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Razmišljate o novoj balirki, sijačici, plugu? Pogledajte što ratari kažu o Pottinger strojevima - sutra u video prilogu!