Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 27.01.2017. 10:30

New Holland slavi 100 godina proizvodnje traktora

New Holland proslavio je svojih 100 godina proizvodnje traktora te je izložio dva starija Fordson traktora uz najnovije modele na poljoprivrednom sajmu Lamma.

Foto: agriculture
  • 6.118
  • 259
  • 0

New Holland proslavio je svojih 100 godina proizvodnje traktora te je izložio dva starija Fordson traktora uz najnovije modele na poljoprivrednom sajmu Lamma.

Obljetnica je započela izdavanjem knjige na New Hollandovom proizvodnom području Basildon i izložbenom prostoru 11. siječnja 2017. godine. Knjiga od 528 stranica naziva "100 godina Fordson, Ford i New Holland traktora od 1917-2017" uključuje više od 1.270 fotografija u boji i detalje o modelima traktora proizvedenim od 1917. godine.

Cilj je i dalje inovacija i učinkovitost

New Hollandov izložbeni prostor na Lamma sajmu najavio je sljedeći događaj u ovoj 100. obljetnici te će prikazati kontinuirana poboljšanja u proizvodnji taktora. Fordson F serije 1926. godine u vlasništvu Blue Force kluba i Fordson Dexta, čiji je vlasnik predsjednik Blue Force kluba Philip Gibson, prikazani su na izložbenom prostoru s New Holland Basildon T7 Heavy Duty traktorom, predstavljenim krajem 2015. godine.

New Holland Basildon T7 traktor (foto: youtube/ AgricolturaHD)

James Ashworth, New Hollandov marketing manager ističe: "Ponosni smo na 100. obljetnicu proizvodnje traktora. New Holland će i dalje nastojati biti inovativan, učinkovit i pružati poljoprivredniku ono što treba. Proizvodimo traktore svjetske klase za globalno tržište, uključujući i Basildon, gdje smo proizveli T6 i T7 traktore za poljoprivrednike u Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj i više od 120 zemalja širom svijeta."

Oduševljeni smo što možemo predstaviti našu povijest na Lamma sajmu i zahvaliti članovima Blue Forcea za pozajmljivanje dva starija traktora za naš štand, kaže Ashworth.

Traktorima duž obale Velike Britanije

Nakon Lamma sajma, proslavu nastavljaju s predsjednikom Blue Force kluba Philip Gibsonom i blagajnikom Peter Plehovom te 13. travnja ove godine kreću na dvomjesečni izazov traktorima duž obale Velike Britanije.

U ovom izazovu sudjelovat će New Holland T6 traktor gdje će posjetiti većinu obale Engleske, Walesa, Škotske i dio Irske. Time će se proslaviti 100. godišnjica s poljoprivrednicima, a prikupljen novac darovat će se u dobrotvorne svrhe Steps Care centru i Centru za istraživanje raka.

Philip Gibson objasnio je što zapravo taj izazov znači: "Blue Force klub ima članove koji su zainteresirani za starije i nove modele traktora koje su proizveli Ford, Fordson i New Holland. Time ćemo u čast stoljeću proizvodnje odgovoriti izazovu s dva moderna traktora koje ćemo voziti duž obale Velike Britanije. Blue Force klub će također održati reli sa šest starijih modela traktora po Velikoj Britaniji kako bi podržao stotu obljetnicu proizvodnje traktora."

Foto: agriculture1.newholland.com


Tagovi

New Holland Obljetnica 100 godina Traktor Proizvodnja Lamma Sajam Blue Force


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]