Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktor
  • 11.07.2013.

Najefikasniji Lindner traktor

Geotrac 84ep najefikasniji je traktor u povijesti Lindner tvrtke. Specijaliziran je i za rad na farmi, održavanju terena i za transportne poslove.

  • 1.228
  • 118
  • 0

Novi Geotrac 84ep, koji je u masovnoj proizvodnji od kolovoza 2012, najefikasniji je traktor u povijesti Lindner tvrtke. Najvažnije značajke ovog novog modela od vođe industrijskih inovacija su pionirske generacije Perkins motora i inovativni filter čestica čađe. Geotrac 84ep zamjena je prijašnjeg Geotrac 84 modela, a ističe se ne samo u poslovima na strmim livadama već je specijaliziran i za rad na farmi, održavanju terena kao i za transportne poslove.

Efikasnost i vrhunska izvedba

Kompaktan 4- cilindrični turbo diesel motor Geotrac 84ep modela proizvodi više snage iz nižeg kapaciteta što se očituje u smanjenju potrošnje goriva. Sa common rail tehnologijom ( direktnim ubrizgavanjem) motor proizvodi 95 bhp (70 Kw) i 395 Nm iz 3,4 l kubičnog kapaciteta. Zbog izvanredne preciznosti ubrizgavanja goriva i povezane kontrole elektronike, Geotrac 84ep zahtjeva oko jedne litre manje goriva za sat rada kroz praktično korištenje od njegovih prethodnika.

Inovativan filter čestica čađe

Geotrac 84ep je prvi traktor na tržištu sa ispod 100 bhp koji je opremljen sa filterom čestica čađe. Kao rezultat, udovoljava standardu ispušnih plinova 3B. Taj neprimjetno instaliran filter ne iziskuje dodatno gorivo, a omogućuje smanjenje emisije najmanjih čestica. Još jedna prednost leži u izuzetno dugim periodima potrebe zamjene filtera, koji bi se morao čistiti svakih 3000 radnih sati. Automatska regeneracija filtera događa se svakih 30 do 50 radnih sati. Tokom tog perioda traktor može normalno raditi. Ciklus regeneracije može zaustaviti ili onemogućiti sam vozač, npr kada ulazi u staju.

Praktičan EP graničnik brzine

Geotrac 84ep opremljen je sa EP graničnikom brzine koji omogućuje maximalnu učinkovitost tokom rada. Programiran raspon brzine motora leži između 1200 i 2300 okretaja. To učinkovito ograničava maksimalnu brzinu motora i štiti osjetljive komponente. Niža brzina motora također štedi gorivo. Dodatno, elektronska ručica ventila za dovod goriva dolazi sa dva programska gumba kao standardna oprema. Primjer: tokom kosidbe, operater podešava regulator brzine pogodno priključku za kosidbu. Kada traktor stigne do kraja polja i okrene se, operater jednostavno pritisne gumb sa podešenom brzinom motora koja resetira motor na optimalnu radnu brzinu.

ZF - Steyr transmisija sa 4 brzine kardanskog vratila

Geotrack 84ep opremljen je sa ZF-Steyr powershift transmisijom sa 4 brzine kardanskog vratila.
Prednost : 4 opcije brzine omogućuju doseg optimalne brzine kardanskog vratila kod niskih okretaja. Ta prednost štedi gorivo, štiti priključke i značajno poboljšava učinkovitost.

Visoka učinkovitost hidraulike sa odvojenom dobavom ulja

Geotrac 84 ep dolazi sa BOSCH -Rexroth visoko učinkovitim hidrauličnim sistemom sa odvojenom dobavom ulja i kapacitetom od 50 l/min. Hidraulični sistem opremljen je 3 zasebne pumpe: za transmisiju, za upravljanje i za priključke. Sistem garantira da ništa od prljavog/ korištenog ulja iz priključaka dolazi u prijenosnu jedinicu.

Trisa d.o.o

Prodajni prostor i skladište
Mavra Schlengera 1a, Turčin
tel: 042/500-401
fax: 042/500-402
mob: 091/225-5116


Tagovi

Lindner Traktor Efikasnost Smanjenja potrošnja Visoka učinkovitost hidraulike

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]