Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Super special green
  • 10.09.2013.

Motokultivator iz nove linije proizvoda

Multifunkcionalni stroj pri svakodnevnom radu u poljoprivredi

Foto: RGBStock
  • 1.765
  • 143
  • 0

Super special green je motokultivator nove linije proizvoda, dizajniran i izrađen tako da udovoljava potrebama sve zahtjevnijih korisnika. Njegove osnovne karakteristike su jednostavnost uporabe i potpuna sigurnost prilikom rada. Robusna konstrukcija mjenjača omogućava uporabu dizel motora u rasponu snage od 8 - 10 kW koji se pokreće ručno (pomoću špage ili startera) ili pomoću elektropokretača.

Budući da je ovaj model u pojedinim varijantama opremljen elektroopremom (elektropokretačem za paljenje i/ili osvjetljenje), postoji mogućnost ugradnje svjetala koja ujedno pružaju dodatnu sigurnost prilikom vožnje noću. Mjenjač raspolaže sa šest brzina, od kojih su četiri namijenjene za vožnju naprijed i dvije za vožnju natrag. Zahvaljujući kotačima, kojima je moguće podešavati radnu širinu i okretljivim ručkama za 180º, ovom je modelu u svakom trenu moguće promijeniti namjenu.

Motokultivator Super special green

Od sigurnosnih mjera ovaj model ima ugrađen motor-stop koji trenutno isključuje motor ukoliko ručke za upravljanje slučajno izmaknu iz ruku korisnika. Uz motor-stop dodatne mjere sigurnosti su mogućnost isključivanja kvačila prilikom pokretanja motora te poluga koja onemogućava isključivanje donjeg izlaznog vratila kopačice ukoliko je hod unazad uključen.

Multifunkcionalnost ovog stroja ogleda se kroz prihvat velikog broja priključaka koji ga čine nezamjenjivim pri svakodnevnom radu u poljoprivredi.

Labinprogres - TPS d.o.o.

Foto: RGBStock


Tagovi

Motokultivator Poljoprivreda Motor stop Kvačilo Vožnja noću


Partner

Entrada d.o.o.

Letaj 2, 52233 Šušnjevica, Hrvatska
tel: +385 (0)52 401 980, e-mail: info@entrada.hr web: http://www.entrada.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]