• McCormick traktori
  • 13.03.2017. 07:30

McCormick X7.6 s novim motorima i prijenosom!

McCormick je predstavio svoje modele na SIMA sajmu s novim performansama serije X7.6 s novim 6-cilindričnim motorima te inovativnim tehnologijama koje korisniku olakšavaju rad.

Foto: McCORMICK Tractors/Facebook, mccormick.it
  • 3.084
  • 152
  • 0

McCormick je predstavio svoje modele na SIMA sajmu s novim performansama serije X7.6.

Serija X7.6 dolazi s visokim rasponima snage u pet modela: X7.650, X7.660, X7670, X7.680 i X7.690 gdje svi imaju nove 6-cilindrične Betapower Fuel Efficient Tier 4 Final motore koji se protežu u rasponu snage od 150 do 226 KS, s time da novi model X7.690 doseže snagu od 230 KS.

Inovacije u ovoj seriji uključuju i novi prijenos, čiji će raspon biti dostupan s tehnologijama VT-Drive (kontinuiran varijabilni prijenos do 195 KS) ili PS-Drive (Powershift prijenos do 226 KS) koji je u potpunosti redizajniran. Pet robotski aktivirana elektrohidraulička raspona s šest Powershift brzina u potpunosti kontrolira elektronska jedinica.

Inovativne tehnologije olakšavaju rad

Nakon što korisnik definira broj okretaja, Smart APS (Smart Autopowership) sustav omogućava prijenos na automatski najprikladniji raspon i brzinu.

Unutrašnjost McCormick traktora serije X7.680

X7.6 serija također usvaja i Stop&Action sustav, koji se isključuje i uključuje, ovisno kada operator pritisne papučicu kočnice, čime PS-Drive tehnologija omogućava laganu vožnju i vozne karakteristike slične onoj koju nudi VT-drive s kontinuiranim varijabilnim prijenosom.

Uz poboljšanje izgleda u unutrašnjosti i izvan kabine, novi modeli nude dodatna poboljšanja uz standardno izdanje. Standardne značajke su unaprijeđeni softver kojem upravlja Data Screen Manager (DSM) tehnologija, koja uključuje dodatne mogućnosti za pokretanje funkcija kao što su stražnja kamera kako bi poboljšala vidljivost iza traktora kada se prikapčaju strojevi i pružanje napredne funkcije upravljanja kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost.

Udobnost kabine na visokom nivou

Robusni modeli na SIMA sajmu

Ono što je bitno naglasiti je Première Cab, pravi high-tech kontrolni centar osmišljen da ponudi korisniku ergonomski okoliš s logično postavljenim kontrolama za maksimalnu udobnost i lakoću rada. Unutrašnjost je visoke kvalitete, sa završnom obradom koja dodatno povećava udobnost strojara. Upravo su udobnost, sigurnost rukovatelja i performanse traktora ono čemu teži tvrtka Argo Tractors, koja kontinuirano radi na poboljšanju svojih traktora.

Sa svojim robusnim izgledom, vodećim tehnološkim obilježjima, izuzetnom izvedbom i impresivnih 310 KS, McCormickova X8 serija također je zauzela bitnu poziciju na SIMA sajmu. S 6-cilindričnim Betapower Fuel Efficiency Tier4 Final motorima, serija ima tri modela s 264, 286 ili 310 KS. Posebna karakteristika serije je ISOBUS sustav koji omogućava sveobuhvatnu kompatibilnost svih radnih uređaja s jednim jedinim upravljačkim terminalom.

Modeli za različite poslove u poljoprivredi

X6 serija McCormick traktora ima tri Tier 4 Interim BetaPower Fuel Efficiency motora s Power Plus sustavom i tri modela traktora: X6.420, X6.430 i X6.440 s 121, 133 i 140 KS.

Udobnost na njivi u radu i u vožnji osigurava kabina s najvišim standardima, vidljivosti i razinom buke. Multifunkcionalan naslon za ruke i DSM (12'' ekran na dodir) izveden iz X7 serije osigurava punu kontrolu nad funkcijama traktora.

Unutrašnjost kabine u X7 seriji traktora

McCormick traktori nude vrhunski stil, udobnosti korisnika i produktivnost u radu, a širok raspon modela omogućava rad u mnogim poljoprivrednim djelatnostima!

Foto: McCORMICK Tractors/Facebook, mccormick.it


Tagovi

McCormick Traktori X7 X6 Serija Dizajn Udobnost SIMA Kabina Motor Kvaliteta Tehnologija


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!


Partner

Mehanizacija Hrvatska

Agroklub, Hrvatska
e-mail: [email protected]

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Neke od investicija koje je omogučio #PRRRH