• Popust
  • 17.02.2014. 18:25

Kupovina poljoprivredne mehanizacije uz popust

Iskoristite popust prilikom kupovine poljoprivredne mehanizacije

  • 1.729
  • 237
  • 0

Članica Klastera poljomehanizacije tvrtka Pecka d.o.o. je i ove godine izlagala na sajmu Viroexpo 2014. te su tom prilikom omogućili svim zaintreseiranim kupcima sajamski popust na sve proizvode iz njihovog širokog prodajnog asortimana.

Ukoliko se odlučite na kupovinu poljoprivredne mehanizacije popust možete ostvariti sve do Bjelovarskog proljetnog sajam u Gudovcu jer je akcija produžena. S obzirom na skorašnji početak sezone mole se svi potencijalni kupci da potvrde svoje narudžbe kako bi isporuka strojeva bila pravovremena.

Pecka posjeduje i vlastiti prijevoz te se svi proizvodi isporučuju na željenu adresu kupaca. Kontinuiranim ulaganjem u edukaciju svojih djelatnika garantiraju isporuku kvalitetnih strojeva uz garanciju od 2 godine koja se odnosi na konstrukciju, ramu stroja, kvalitetu zavarenih dijelova te materijale korištene u izradi (garancija se ne odnosi na radna tijela koja se ugrađuju).

Pecka d.o.o. - telefon (0)31 699 182, www.pecka.hr

Uz proizvodnju i dalje nude usluge strojne obrade (izrada zupčanika, lančanika, osovina te drugih rezervnih dijelova) kao i remonte (reparacije) strojeva, prikolica i dr.

Sve zainteresirane pozivaju da ih posjete na Osječkom proljetnom sajmu (7. - 9. ožujak 2014.) i Bjelovarskom proljetnom sajmu u Gudovcu (28. - 30. ožujak 2014.) kako bi se osobno uvjerili u kvalitetu njihovih strojeva.

Kako biste se uvjerili u kvalitetu mehanizacije u nastavku članka donosimo video prilog koji prikazuje Peckin podrivač sa 7 radnih tijela u radu.


Tagovi

Pecka Poljoprivredna mehanizacija Popust Podrivač Sjetvospremač Klaster poljomehanizacije


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

JURA EC štiti Vaše usjeve do žetve!

JURA EC je kombinirani herbicid na bazi dvije aktivne tvari širokog spektra djelovanja koje pokrivaju gotovo sve značajne jednogodišnje korove u ozimim žitaricama u Hrvat...

Pročitaj cijelu bilješku