Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 16.10.2017. 09:00

KUHN sijačica i John Deere vrhunski i u najtežim uvjetima

Tvrtka Novocommerce International predstavlja pneumatsku sijačicu KUHN Espro 6000 R i traktor John Deere 7230 R.

  • 1.119
  • 281
  • 0

Tvrtka Novocommerce International predstavlja pneumatsku sijačicu KUHN Espro 6000 R i traktor John Deere 7230 R.

Ova polu-nosiva pneumatska sijačica namijenjena je za minimalnu pripremu sjetve s aplikacijom sjemena od 1 do 430 kilograma po hektaru. Opremljena je s 40 konkavnih diskova promjera 460 milimetara i 5 milimetara debljine. Po dva diska su montirana na jedan nosač, a osiguravaju dobru pripremu u najtežim uvjetima uz smanjenje ukupne težine i lako podešavanje dubine pomoću distanci.

Ovakva izvedba osigurava poravnanje zemlje za ravnomjernu dubinu sjetve. Izvedba ulagača s duplim diskom, promjera 350 i debljine 3 milimetra, osigurava preklapanje diskova i otvaranje tla za sjetvu. Posmak duplih diskova omogućava lak prolaz biljnih ostataka.

Nova izvedba KUHN CROSSFLEX montiranja diskova na polietilenske blokove omogućava amortizaciju prilikom nailaska na strano tijelo, ravnomjeran pritisak te minimalno održavanje zbog manjeg broja pivotirajućih mjesta i to sve bez potrebe podmazivanja. Podešavanje dubine i pritiska ulagača obavlja se centralizirano na dva mjesta umetanjem distanci na hidraulični cilindar.

VT 50 terminal s touchscreen-om pruža brzi i lagan pregled i unošenje parametara. Prikazuje brzinu kretanja traktora, razinu sjemena u spremniku, brzinu turbine i uređaja za doziranje. Za traktore bez navigacije ugrađeni su hidraulični markeri.

Najbolja kabina u klasi John Deere-a 7230 R

Sijačica je zakvačena za traktor John Deere 7230 R. Ovaj traktor karakteriziraju zadivljujuće performanse, najbolja kabina u klasi, optimalna udobnost, niski troškovi rada i maksimalno iskorišteno vrijeme. Posjeduje John Deere PowerTech šestcilindrični motor s 4 ventila po cilindru.

Motor je zapremine 6.800 kubičnih centimetara, nazivne snage od 230 i maksimalne jačine od 269 konjskih snaga. Mjenjač je CommandQuad Eco s 20 brzina naprijed i nazad. Traktor može doseći brzinu do 40 kilometara na sat. Maksimalni tlak hidraulike je 204 bara, a posjeduje crpku od 162 litre u minuti što zadovoljava sve strojeve koji zahtijevaju visok protok ulja.

Kada uđete u CommandView III kabinu najprije ćete zapaziti prostranost te vrhunsku prilagođenost i kvalitetu završne obrade. Prosječna otpremna masa ovog traktora je 10,4 tone.

U videu pogledajte rad sijačice KUHN Espro 6000 R i traktora John Deere 7230 R!


Fotoprilog


Tagovi

Novocommerce John Deere Kuhn Traktor Sijačica Farmshow Prezentacija 2017 Kabina Motor Sjetva


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]