Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 16.02.2014. 20:00

Kombajn New Holland TC5000

New Holland TC5000 je model kombajna snage od 129 kW do 178 kW.

  • 2.896
  • 126
  • 0

TC5000 kombajni - dokazana pouzdanost i učinkovitost

Učinkovitost TC klase kombajna idealna je za manja poljoprivredna gospodarstva, na kojima je najvažnija pouzdanost. Novi TC5000 ulazi u novu eru gdje napredna tehnologija motora odgovara strogim propisima za emisiju plinova te zahtjevima ekonomične potrošnje goriva. Ove kombajne odlikuje niska cijena i troškovi, što je osobito privlačno poljoprivrednicima i poduzetnicima sutrašnjice, koji se odluče za rad u ugodnoj kabini, u stroju kojim je izuzetbno jednostavno upravljati. Atraktivan dizajn odražava uporabu napredne tehnologije te svestrani profesionalni paket u TC rasponu.

Točnije određivanje Vaših potreba

Nova serija kombajna TC5000 raspon je sveobuhvatna. Postoji mogućnost izbora između četiri i pet slamotresa. Novi New Holland motori pružaju maksimalnu snagu od 175 do 258 KS. Unaprijeđen sustav kontrole hedera te više upravljačkih kontrola u kabini, podižu učinkovitost vozača. Kao i veći spremini za zrno, povećavajući na taj način dnevnu proizvodnju.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Kombajni New Holland TC5000

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]