Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fendt
  • 17.06.2014. 21:00

Kombajn Fendt C

Fendt C je model kombajna snage od 203 kW do 265 kW.

  • 2.939
  • 136
  • 0

Fendt kombajni serije C nude praktično oblikovanje, tehnologiju i brojne funkcionalnosti koje olakšavaju rad na polju gdje je učinkovitost u zadanom vremenu vrlo bitna. Najnoviji AGCO SISU POWER motor u kombinaciji sa SCR tehnologijom ispunjava sve najnovije zahtjeve o ispušnim plinovima. Time Fendt koristi kako kod traktora tako i kod kombajna jednu od najnaprednijih motornih tehnologija na tržištu koja istovremeno brine i o čistom okolišu i nižim operativnim troškovima.

Fendt nudi paket za novi žitni kombajn serije C. Ova poboljšanja omogućavaju učinkovitu žetvu uz niže troškove i čist usjev u spremniku.

  • Visoka učinkovitost - niski troškovi rada, niska potrošnja goriva i jednostavno održavanje.
  • Odlična vršidba - sustav vršidbe 2 u 1 je upotrebljiv je i prilagodljiv za sve kulture te jednostavan za podešavanje.
  • Odlični rezultati - visoka kvaliteta zrna zbog lijepe vršidbe i intenzivnoga odvajanja.
  • Optimalno oblikovan radni prostor - iznova koncipiran prostor za vozača na osnovi kapaciteta.
  • Ravnomjerno dovođenje - žetveni uređaj visokoga kapaciteta od visokokvalitetnih materijala za sve uvjete žetve - PowerFlow ili FreeFlow.

Žetveni uređaji

  • FreeFlow

Fendt FreeFlow žetveni uređaj dobavljiv je u raznim širinama između 4,8 i 7,6 m. Osim toga, zbog privijenih sastavnih dijelova posebno je stabilan i lagan za održavanje. S 1.254 rezova na minutu brine o velikoj brzini noževa te posljedično za čist rez kod niske potrošnje snage. Puž za dovođenje promjera 610 mm dovodi žetvenu masu ravnomjerno s kosog dovodnog transportera - najbolji uvjeti za visoku površinsku produktivnost kod najbolje kvalitete žetve.

  • PowerFlow

Fendt PowerFlow žetveni uređaj već je više od 30 godina poznat po visokoj produktivnosti. Velik razmak između noževa i dovodnog puža olakšava žetvu visokih biljaka. Jednakomjeran tok žetvene mase osiguran je s PowerFlow trakom neposredno ispred dovodnog puža. To omogućava da je kod svih kultura jednakomjeran potisak materijala s klasjem prema naprijed što se odražava u povećanju prosječne produktivnosti i učinkovitosti.

Vršidba

Zbog ekstremno teškog i robusnog bubnja za vršidbu i visoko kapacitetnih sita Fendtov žitni kombajn serije C s lakoćom vrši žetvenu masu.

Fendt MSC Plus sustav vršidbe - Težina bubnja za vršidbu povećala se zbog osam letvi - utega koju su postavljenu između kose letve te se brinu o željenom okretnom momentu i mirnom te ravnomjernom hodu. S time se smanjuje opterećenje pogonskih sklopova i posljedično potrošnja goriva.

Inteligentna košara za vršidbu - Košara za vršidbu razlikuje se s različitim udaljenostima između letvi, koje su u stražnjem području dva puta šire nego u prvom dijelu. Ova neravnomjernost brine se za optimalan odnos između visokih mogućnosti vršidbe i odvajanja. Za optimalnu vršidbu moguće je neovisno podešavati prednji i stražnji dio košare za vršidbu.

MSC Plus - Dva sustava u jednom - MCS plus omogućava pomične košare za vršidbu one količine žitne mase koliko je moguće prije nego se ista odloži na protresače. MCS plus modele u usporedbi s ostalom konkurencijom odlikuje jednostavno rješenje koje omogućava da se, u slučaju kada sito za odvajanje nije potrebno, preko posebnoga sustava jednostavno odmakne. Pomak sita izvede se pomoću malog elektromotora bez dodatnog alata.

Univerzalna primjena - Žitni kombajn može biti opremljen sa setom za žetvu kukuruza ili univerzalnom košarom za vršidbu za žetvu suncokreta, kukuruza i žita.

Najbolja kvaliteta žetve - Kvaliteta zrna potvrđuje usjev. Kod razvoj sita posebna je pozornost namijenjena uporabi visoko kapacitetnih sita koja omogućavaju i osiguravaju najbolju moguću kvalitetu usjeva - čistoću zrna.

Velik spremnik brzo se prazni - Spremnik za zrno s 9.000 litara kod standardne izvedbe i 8.600 litara kod ParaLevel izvedbi Fendt žitnoga kombajna ima velik kapacitet. Brzina pražnjenja s do 105 l/s je jedna od najviših u ovoj klasi.

Visokokapacitetna drobilica slame - Drobilica slame razvijena je posebno za poljoprivredna gospodarstva koja koriste sustave minimalne obrade tla i to da se postigne optimalan razrez i raspodjela žetvenih ostataka. Nazubljeni noževi brinu za čisti rez i smanjuju potrošnju goriva. Bezstupanjski podesive protu oštrice, dodatne okretne letve za drobljenje i električno podesive ploče za raspodjeljivanje su sklopovi koji osiguravaju potpun nadzor kvalitete i raspodjele žetvenih ostataka.

Čisto odlaganje redova - Sam sustav za vršidbu vrlo je nježan do slame kako bi se postigla što viša kvaliteta slame za izradu bala za krmu i stelju ili kao materijal za dobivanje energije.

Modeli

KS kW
5275 C 276 KS 203 kW
5275 C PL 276 KS 203 kW
6335 C 360 KS 265 kW*
6335 C PL 360 KS 265 kW*

* max. snaga zajedno s povećanom snagom


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Kombajni Fendt

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam vaš Novocommerce International 💚💛
Da li se u gnijezdu pronašla kakva John Deere igračka? 🎁🐰 Šaljite nam slike u komentaru 🤗
#novocommerce