AgroKlub.com

\

Ratarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Ratarstvo » Koji nas Kubota traktori čekaju na Farm Show-u?

Koji nas Kubota traktori čekaju na Farm Show-u?

SE-KRA

Koji nas Kubota traktori čekaju na Farm Show-u?

Datum: 15.08.2017. 09:00

Kategorija:

Ratarstvo

Kubota traktori su u potpunosti izrađeni u Japanu, obavljaju najteže i najzahtjevnije poslove uz maksimalne performanse i kod stalnih napora. Sve ovo dolazi uz razumnu cijenu.

Bliži nam se četvrto izdanje Farm Show-a, sajma poljoprivredne mehanizacije i opreme u Osijeku. Farm Show je odlična prilika svim zainteresiranima, da pogledaju aktualnu ponudu poljoprivredne mehanizacije.

Tvrtka Se-Kra iz Sesvetskog Kraljevca i njihov tim će i ove godine dočekati posjetitelje i informirati ih o predstavljenim proizvodima.

Nova Kubota M5001 serija, novost koja je stigla u Se-Kru, i na sajmu će biti predstavljeni M5091 i M5111 modeli. Kao i do sada, Kubota M serija dolazi na tržište sa jamstvom od tri godine ili 3000 radnih sati. Uz modele iz M5001 serije, biti će predstavljeni i modeli iz MGX lll serije i to M115 GXS lll i M135 GXS lll modeli.

Kubota traktori su u potpunosti izrađeni u Japanu, obavljaju najteže i najzahtjevnije poslove uz maksimalne performanse i kod stalnih napora. Sve ovo dolazi uz razumnu cijenu, ističu u Se-Kri, pa zaključuju kako je Kubota traktor ono što vam je u ovom vremenu potrebno.


Kubota M 5001 serija

Kubota M5001 serija strateški je pametan napadač u klasi - ovi profesionalni i vrlo okretni traktori dokazuju da istinska veličina dolazi iznutra. Uz pomoć snažnog agregata, izvrsnog prijenosa, visokog klirensa i jednostavnih kontrola, brzo postaje neophodnim i nezamjenjivim za svakodnevne radove.

Na Farm Show-u imat ćete priliku uvjeriti se kako je Kubota postavila standarde u pristupačnosti i jednostavnosti održavanja, kako je moguće voziti brzo i uštedjeti gorivo, kako jednostavno i brzo promijeniti smjer kretanja, te koliko se pažnje posvetilo samoj sigurnosti.

Uz Kubota traktore, posjetitelji će imati priliku vidjeti Point kratke tanjurače, Agroferocoop tanjurače i sjetvospremače, Zmaj Dragon i Zmaj Viper podrivače te Majevica jednoosovinske prikolice.

Se-Kra vas poziva da posjetite njihov štand te zatražite sve dodatne informacije o kompletnom asortimanu.


Farm Show Osijek

Sponzorirani članak
Farm Show Osijek
Sv. L.B. Mandića 172, Osijek, Hrvatska
tel: +385 34 319 050
e-mail: hrvoje@agronom.hr , web: www.farmshowosijek.eu

Broj pregleda članka: 2166; Uspješnost članka: 229.3

Tagovi: Sajam, Traktori, SE-KRA, Kubota, Farm Show

Ključne riječi članka: koji, nas, kubota, traktori, cekaju, na, farm, show, u, kubota, serija, dolazi, modeli, m5001, traktori, farm show, kubota m5001 serija


Marina Parlov Puljiz

Svi tekstovi autora

Autorica Marina Parlov Puljiz

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Pioneer

Anketa

Koji biste pick up izabrali za svoje gospodarstvo?

Ford Ranger (34%)

Isuzu D-Max (10%)

Mitsubishi L200 (6%)

Nissan Navara (8%)

Toyota Hilux (21%)

VW Amarok (20%)

Broj glasova: 177

Pregled svih anketa »

Komentiraj anketu »