Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SE-KRA
  • 15.08.2017. 09:00

Koji nas Kubota traktori čekaju na Farm Show-u?

Kubota traktori su u potpunosti izrađeni u Japanu, obavljaju najteže i najzahtjevnije poslove uz maksimalne performanse i kod stalnih napora. Sve ovo dolazi uz razumnu cijenu.

  • 2.355
  • 231
  • 0

Bliži nam se četvrto izdanje Farm Show-a, sajma poljoprivredne mehanizacije i opreme u Osijeku. Farm Show je odlična prilika svim zainteresiranima, da pogledaju aktualnu ponudu poljoprivredne mehanizacije.

Tvrtka Se-Kra iz Sesvetskog Kraljevca i njihov tim će i ove godine dočekati posjetitelje i informirati ih o predstavljenim proizvodima.

Nova Kubota M5001 serija, novost koja je stigla u Se-Kru, i na sajmu će biti predstavljeni M5091 i M5111 modeli. Kao i do sada, Kubota M serija dolazi na tržište sa jamstvom od tri godine ili 3000 radnih sati. Uz modele iz M5001 serije, biti će predstavljeni i modeli iz MGX lll serije i to M115 GXS lll i M135 GXS lll modeli.

Kubota traktori su u potpunosti izrađeni u Japanu, obavljaju najteže i najzahtjevnije poslove uz maksimalne performanse i kod stalnih napora. Sve ovo dolazi uz razumnu cijenu, ističu u Se-Kri, pa zaključuju kako je Kubota traktor ono što vam je u ovom vremenu potrebno.

Kubota M 5001 serija

Kubota M5001 serija strateški je pametan napadač u klasi - ovi profesionalni i vrlo okretni traktori dokazuju da istinska veličina dolazi iznutra. Uz pomoć snažnog agregata, izvrsnog prijenosa, visokog klirensa i jednostavnih kontrola, brzo postaje neophodnim i nezamjenjivim za svakodnevne radove.

Na Farm Show-u imat ćete priliku uvjeriti se kako je Kubota postavila standarde u pristupačnosti i jednostavnosti održavanja, kako je moguće voziti brzo i uštedjeti gorivo, kako jednostavno i brzo promijeniti smjer kretanja, te koliko se pažnje posvetilo samoj sigurnosti.

Uz Kubota traktore, posjetitelji će imati priliku vidjeti Point kratke tanjurače, Agroferocoop tanjurače i sjetvospremače, Zmaj Dragon i Zmaj Viper podrivače te Majevica jednoosovinske prikolice.

Se-Kra vas poziva da posjetite njihov štand te zatražite sve dodatne informacije o kompletnom asortimanu.


Tagovi

SE-KRA Kubota Traktori Sajam Farm Show


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/