Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kikiriki
  • 12.04.2018. 09:00

Kikiriki od ove godine nudi i strojeve francuskog proizvođača Quivogne!

Uz Moro Aratri strojeve za obradu tla, Sulky rasipače, Umega prikolice i ostale već dobro poznate brendove koje zastupa tvrtka Kikiriki, u ponudi od ove godine imaju i strojeve francuskog proizvođača Quivogne!

Foto: Željka Rački-Kristić
  • 1.058
  • 177
  • 1

Uz Moro Aratri strojeve za obradu tla, Sulky rasipače, Umega prikolice i ostale već dobro poznate brendove koje zastupa tvrtka Kikiriki, u ponudi od ove godine imaju i strojeve francuskog proizvođača Quivogne - jednog od najvećih europskih proizvođača strojeva za osnovnu i dopunsku obradu tla!

"Nudimo velik izbor Quivogne strojeva; sijačice, podrivače, kultivatore, valjke, kompaktore, tanjurače, odnosno kompletnu liniju za obradu tla. Posebnu pažnju poklanjamo odabiru strojeva i opreme koji odgovaraju kvalitetom i tehnologijom samom vrhu ponude. Uz osiguran redovan servis, naši strojevi obećavaju dug, rentabilan te efikasan radni vijek na zadovoljstvo kupaca", rekao nam je direktor tvrtke Kikiriki, Tomislav Benaković.

Pogledajte rad Quivogne Diskacrop stroja za obradu tla:

Na 21. proljetnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu tvrtka je, osim Quivogne strojeva, izložila i Fortis spremnike za gorivo.

Fondovi samo koče prodaju

Zanimalo nas je i da li se povećala prodaja strojeva preko EU fondova, na što nam je Benaković odgovorio kako fondovi samo koče prodaju, napiše se puno ponuda, a realizacija je vrlo mala i na nju se dugo čeka.

I za kraj, otkrit ćemo vam zašto baš naziv tvrtke Kikiriki? "Jer radim za kikiriki da bi moji kupci profitirali", rekao nam je u šali Benaković. "Dolazio sam nekoliko puta u Trgovački sud kako bih prijavio ime tvrtke i gotovo nijedno nije bilo zadovoljavajuće. Ugledao sam kikiriki na stolu i tako se rodila ideja" :)

Za više informacija o strojevima i ponudi tvrtke Kikiriki, obratite im se na jedan od niže navedenih kontakata.


Povezana biljna vrsta

Kikiriki

Kikiriki

Sinonim: Arahid, arahis, arašidi, zemno orašče, orašac | Engleski naziv: Peanuts | Latinski naziv: Arachis hypogea L.

Kikiriki je jednogodišnja biljka zanimljiva po tome što poput krumpira, plodove razvija pod zemljom. Naraste od 30 do 50 cm. Iako bi ga mnogi svrstali u orašaste plodove,... Više [+]

Tagovi

Kikiriki Quivogne Moro Aratri Obrada tla Sijačica Tanjurača Valjci Podrivač Spremnik za gorivo Sulky rasipač Umega prikolica


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Kikiriki d.o.o.

Siget 18 c, 10020 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 98 900 40 44, e-mail: info@kikiriki.hr web: http://www.kikiriki.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]