Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredna mehanizacija
  • 13.01.2014. 10:52

Kako do povoljnih strojeva?

U Agronu uzimaju pod račun rabljene strojeve po principu staro za novo ili staro za staro.

  • 3.397
  • 360
  • 0

Tvrtka Agron u siječnju ove godine slavi svoj rođendan, te je povodom toga pokrenula rođendansku akciju u kojoj se najsuvremeniji strojevi mogu nabaviti po izuzetno povoljnim cijenama i kao dodatnu pogodnost za kupce od sada uzimaju pod račun rabljene strojeve po principu staro za novo ili staro za staro, stoga veliki naglasak stavljaju i na ponudu modernih i ekonomičnih mladih rabljenih strojeva svih znamenitih proizvođača po izuzetno povoljnim cijenama:

  • traktora
  • kombajna
  • silažnih kombajna
  • preša
  • strojeva zelene linije
  • strojeva za obradu tla
  • ili strojevi za sjetvu.

Pored ove atraktivne ponude Agron je u suradnji sa svojim partnerima pripremio i povoljne financijske konstrukcije, koja se mogu prilagoditi željama i mogućnostima kupca, gdje se strojevi mogu financirati po želji čak i bez učešća, kao i po dogovoru u 2, 3 ili 4 sezonske rate.

Agronova poslovnica u Bizovcu

Rabljeni strojevi se mogu financirati na isti način pod uvjetom da po isteku roka otplate stroj ne prelazi ukupnu starost od 10 godina.

Pored prodaje strojeva Agron osigurava brzu i pouzdanu usluga servisa uz prihvatljive troškove. Planiranje radova redovnog servisa osigurati će poljoprivrednicima pouzdan rad i uvelike pridonosi izbjegavanju nepotrebnih stajanja strojeva u sezoni.

Iskoristite odličnu akcijsku ponudu pripreme strojeva za slijedeću sezonu predsezonskim pregledom i ujedno ostvarite znatne uštede prilikom kupovine rezervnih dijelova.

Više informacija o strojevima i akcijama pogledajte na www.agron.claas-partner.at, na www.agron.hr ili www.facebook.com/AgronDoo ili nazovite 091/464-2266 - Laslo Bečkei

Od 2014.-te novost u ponudi tvrtke Agron su i svi rezervni dijelovi za marke: Fendt, New Holland, John Deer, Case, Deutz-Fahr, Steyr, Landini, Massey Ferguson, Valtra, Hürliman, Mc Cormik, Same, Zetor, Lamborghini, Lindner, Rabe, Lemken, Kverneland, Amazone, Hardi, Kuhn, Fliegl, Walterscheid i još mnoge druge marke.

Moderni, učinkoviti i ekonomični strojevi ne moraju nužno biti skupi. Ukoliko imate potrebe za poljoprivrednom mehanizacijom i razmišljate o kupovini, svakako se raspitajte kod tvrtke Agron gdje će se zasigurno pronaći najpovoljnije rješenje za Vas i gdje je odnos cijene i kvalitete optimalno prilagođen mogućnostima poljoprivrednih proizvođača Hrvatske.


Tagovi

Poljoprivredna mehanizacija Rezervni dijelovi Servis Sjetva Bez učešća Silaža Kombajn Preša

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]