Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 09.08.2008.

John Deere traktori serije 8030 Inteligeng Power Managment

  • 4.637
  • 224
  • 0

Na natjecanju u spremanju sjenaže koje je održano farmi Krndija kod Đakova Novocoomerce je predstavio cjelokupni prodajni asortiman traktora, kombajna i ostale John Deere strojeve. Izložio je veći dio njih a traktor JD 8430 iz serije 8030 privukao je pažnju brojnih posjetitelja. Svojom korpulencijom prije svega, ali i performansama koje nudi. U toj seriji je traktor 8130 koji ima 225 konjskih snaga, dok 8230 ima 250, a 8330 280 konja. Izloženi 8430 ima 305 ks, a u seriji je još i 8530 s 330 konja.

Nova 8030 serija traktora nosi i dalje ostavštinu legendarne vučne snage i pouzdanosti. Novi PowerTech Plus 9,0 L motor daje više snage i ima bolju iskoristivost goriva.

Inteligentno upravljanje radom motora ( Intelligent Power Management) osigurava i do 35 KS dodatne snage za vrijeme transporta ili pokretnih radova s priključnim vratilom.

Tome dodajte i novi Autopowr kontinuirani varijabilni mjenjač za udarne performanse. Dobiva se svestranost hidrostatičkog mjenjača i učinkovitost mehaničkog mjenjača.

To je samo dio jednadžbe koji se dodaje niskim troškovima rada i visokoj produktivnosti ističu na internet stranicama Novocommerce d.o.o. koji je generalni zastupnik John Deere za Hrvatsku.

Novo inteligentno upravljanje radom motora (inteligent Power Management) osigurava i do 35 ks dodatne snage za vrijeme transporta ili pokretnih radova s priključnim vratilom. Tu je i novi Autopower kontinuirani varijabilni mjenjač za udarne perfomanse. Dibave se svestranost hidrostatičkog mjenjača i učinkovitost mehaničkog mjenjača. Promjene brzine su izuzetno meke.

U kabini koja je izuzetno komforna kontrole su jednostavne za korištenje i središnje smještene na unaprijeđenom Command Centeru. Vozači ističu jednostavnost Commandarm konzole i ovi traktori su među najlakšim za upravljanje. Prilično je lagano upravljanje i kontrola gasa, hidraulike, ali i stražnjeg trotočja i priključnog vratila koje je moguće i kako kažu, samo dodirom prsta. Upravljač se podešava po nagibu, odnosno visini, ali je podesivo i sjedalo. Što je to Greenstar sustav navođenja. Taj Greenstar Parallel Tracking ima paralelno praćenje bazirano na GPS-u, ili AutoTrac-automatsko upravljanje. Na taj način povećava se produktivnost, smanjuju preklapanja, režu troškovi goriva, ali i ostali ulazni troškovi. Ovi sustavi za navođenje omogućavaju vozaču da se bolje usredotoči na priključke i kvalitetu rada koji obavlja. Novi Greenstar 2 displeji su s Touch-screen zaslonom ili s pritisnim tipkama. Dolaze pripremljeni za Isobus sustav, paralelno praćenje tragova i osnovnim programom za dokumentiranje radova, kako bi povećali produktivnost. Mogu prikazivati brzinu kretanja, brzinu kotača, broj okretaja stražnjeg PV-a, iskorištenost goriva, razdaljinu, ukupnu površinu, potrošnju goriva, očitanja o opterećenju motora i još mnogo toga.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Priča se..