Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 23.10.2017. 15:00

John Deere poboljšana kosilica za velike površine

Bit će predstavljena u studenom, a vi je upoznajte već sada - novi tip John Deere Serije III 1600 Turbo WAM prednje rotacijske kosilice!

  • 791
  • 62
  • 0

Pogodna za komercijalnu upotrebu, novi tip John Deere Serije III 1600 Turbo WAM prednje rotacijske kosilice za sezonu 2018. bit će predstavljena na Saltex 2017 u Birminghamu početkom studenog.

Ovaj model sada ima motor Stage 5 koji zadovoljava najnovije standarde emisija ispušnih plinova te poboljšan sustav hlađenja za trajniju uporabu. Dizajniran da bi rukovatelju pružio još veću udobnost u radu, sa potpuno podesivim sjedištem na zračnom ovjesu i takozvanim run-flat gumama s ciljem povećanja učinkovitosti.

Vrhunska snaga i manevarska sposobnost!

Sa 3,25m ukupne širine košnje, 1600T WAM nudi vrhunsku snagu i manevarsku sposobnost za komercijalne upotrebu, košnju golf terena, javnih i privatnih površina. Dodatna poboljšanja za 2018. uključuju transportnu brzinu do 15 km/h za dodatnu produktivnost te poboljšanu dijagnostiku "SERVICE ADVISOR" za jednostavno održavanje.

Uz dokazani mehanički sustav pogona na sva četiri kotača i spremnik goriva od 83 litre, kosilica serije III 1600T ima Yanmar dizelski motor sa turbo punjačem snage 60 KS (44 kw). Opremljena je sustavom za elektroničko upravljanje motorom i sustavom hlađenja recirkulacije ispušnih plinova (EGR) čime se postiže smanjenje emisije ispušnih plinova i poboljšava iskoristivost motora.

Novi motor ima visoki zakretni moment i može proizvesti veliku snagu za najteže uvjete.

Kosišta izrađena od najdebljeg čelika

Tri robusna kosišta izrađene su od najdebljeg čelika u industriji. Svako krilo ima svojstvo odvajanja koja dopušta da kosište izbjegava prepreke, a zatim se automatski vraća u normalni radni položaj.

Ostale karakteristike koje olakšavaju rad rukovatelju uključuju elektroničku kontrolu brzine, hidrostatski servo upravljač i podesivi stup upravljača. Osim toga, ROPS okvir može se jednostavno odvojiti bez alata, radi sigurnog rada pod nadstrešnicama ili u drugim zatvorenim prostorima

Za više informacija o kosilici, obratite se tvrtki Novocommerce na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Novocommerce Kosilica John Deere 1600 Turbo WAM Snaga Motor Košnja Čelik


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo