Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce Int.
  • 01.05.2015. 10:30

John Deere akcija do kraja svibnja!

Do kraja mjeseca svibnja ostvarite dodatni popust od 15 posto na originalne rezervne dijelove John Deere kombajna!

  • 1.231
  • 58
  • 0

Svaki ovlašteni zastupnik može prodati traktor, kombajn te ostalu mehanizaciju, ali zasigurno svaki od njih ne može riješiti problem kada je vašem stroju potrebna jednostavna zamjena dijelova ili kada mu nakon više godina rada treba stručan i kvalitetan pregled.

Upravo je jedna od obaveza tvrtke Novocommerce International, kao zastupnika John Deere mehanizacije, omogućiti vašem stroju besprijekoran rad. Naime, Novocommerce Intertnational zapošljava 20 John Deere specijaliziranih servisera koji poznaju strojeve "iznutra i izvana", a uvijek će vam uputiti i koji koristan savjet kako biste od vašeg stroja izvukli maksimum pri obavljanju različitih poljoprivrednih poslova. Servisne usluge namijenjene su, osim za specijalizirani servis, i za različitu poljoprivrednu opremu, od John Deere traktora i ostale poljoprivredne tehnike, do elektroničko - informatičke dijagnostike te za preventivno i redovno održavanje opreme i strojeva.

U tijeku je akcijska ponuda tvrtke Novocommerce International kada su svi originalni rezervni dijelovi kombajna sniženi do 15%. Akcija traje do 31. svibnja 2015.!

Ugrađuju se samo originalni rezervni dijelovi na koje, kao i za generalni popravak motora, Novocommerce International daje garanciju u trajanju od 6 mjeseci. Skladišni prostor rezervnih dijelova u poslovnom centru u Osijeku prostire se na preko 1000 četvornih metara, a također postoji i skladšte u PSC Bjelovar. Kako bi pravovremeno zadovoljili potrebe poljoprivrednika, Novocommerce International je osigurao veliki lager John Deere rezervnih dijelova, a sa isporukom robe i više puta tjedno jamče najbržu isporuku.

Posebna akcijska ponuda rezervnih dijelova!

John Deere, kao svjetska marka, ima tu prednost da zbog geografske pokrivenosti ima i jedinstveno razumijevanje toga kako različiti strojevi djeluju u različitim uvjetima. Tehničari John Deere distributera, u ovom slučaju i tvrtke Novocommerce International, posjeduju razumijevanje i iskustvo koje pomaže različitim strojevima u različitim uvjetima. Ako već ranije niste, sada je pravo vrijeme da se pouzdate u to iskustvo jer Novocommerce do kraja mjeseca svibnja ima akciju na originalne rezervne dijelove kombajna koji su do tada sniženi do 15%.

'Koristite usluge jedinog ovlaštenog prodajno servisnog centra John Deere opreme u Hrvatskoj. Pouzdanost je naša snaga, već 18 godina u službi sigurnosti vaših strojeva!'

Dostupne John Deere serije kombajna

John Deere na tržište stavlja tri serije kombajna. John Deere W serija je posebno pouzdana i učinkovita te pruža više snage i komfora te tehnologiju koja štedi vrijeme i novac. Sljedeća serija je T serija, koja predstavlja visoko kvalitetan stroj za kvalitetnu žetvu i pruža iskustvo premium kombajna. Posljednja, S serija namijenjena je za veliki kapacitet žetve za one najveće i najzahtjevnije.

Više o modelima kombajna iz ovih serija saznajte u Novocommerce International oglasniku ili kontaktirajte njihove stručnjake na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Novocommerce d.o.o. John Deere John Deere kombajn Pregled strojeva Održavanje strojeva Zamijena dijelova Specojalizirani servis Poljoprivredna oprema Akcijska ponuda


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs